Севастова А. – Рієра Ж.: 1

UAbookmaker
27 Лютого, 2024
178 Погляди

Наш вибір: Севастова А. – Рієра Ж.: 1

27.02.2024 17:00

Анастасія Севастова з Латвії повернулася на корти в лютому після декретної відпустки і зуміла дійти до чвертьфіналу на своєму першому турнірі в Клужі, Румунія. Вона спробує розвинути цей успішний результат в Остіні, США, де зустрінеться з двадцятиоднорічною аргентинкою Хулією Рієрою.

Рієра відкрила свій сезон у Брісбені, Австралія, де вона несподівано пройшла кваліфікацію до восьмого раунду. Однак на наступних турнірах вона не змогла розвинути цей результат. На Відкритому чемпіонаті Австралії вона вибула у кваліфікації, а на мало відвідуваному турнірі WTA 125 (еквівалент чоловічого Челленджера) в Пуерто-Вальярті фінішувала у восьмому раунді.

Хоча Севастовій явно не вистачає ігрового досвіду, вона показала в Клужі, що не забула теніс. Ще одна з довгого ряду матерів-тенісисток, вона все ще хоче довести, що в 33 роки вона може залишити більш значний слід на вищому рівні, навіть якщо усвідомлює, що не досягне своєї колишньої позиції (вона була 11-ю ракеткою світу).

На що ставити:

Севастова – якісна тенісистка з різноманітними ударами, чого наразі не вистачає Рієрі. Переможниця чотирьох турнірів WTA виходить на старт турніру в Остіні, США, переможницею і продовжить свою кар’єру в Клужі.

Впевненість:

8/10

Рекомендована букмекерська контора для цієї ставки:

20BETРобіть ставки на 20bet зі 100% бонусом на перший депозит!
Автор UAbookmaker