Чикаго – Детройт: Фора “Детройта” -1.5 шайби

UAbookmaker
25 Лютого, 2024
176 Погляди

Наш вибір: Чикаго – Детройт: “Детройт” -1.5 гола

26.02.2024 00:07

“Детройт” має величезний шанс перервати очікування плей-офф. Після 57 ігор він має шестиочковий відрив від дев’ятого місця, чому сприяє його поточна чотириматчева переможна серія. У суботу він продемонстрував справді бравурний виступ на своєму льоду, розгромивши “Сент-Луїс” з рахунком 6:1 і забезпечивши перемогу чотирма шайбами в першому періоді.

Наступного разу “Червоні крила” поїдуть до Чикаго, штат Іллінойс, щоб зіграти з найслабшою командою ліги, “Блекхокс”. Чикаго програв 11 з останніх 12 матчів і, схоже, що з наближенням регулярного чемпіонату і переходом команд на більш високий рівень гри, “Чикаго” наразі не здатен на щось подібне.

У неділю “Детройт” намагатиметься відштовхуватися від грудневої гри, зіграної на своєму полі в Мічигані. Тоді “Червоні крила” розгромили суперника з рахунком 5:1. І з огляду на їхню нинішню форму, результат може бути схожим.

На що ставити:

Детройт вийшов на новий рівень, в той час як Чикаго все глибше занурюється в кризу. Гості відчувають, що можуть пробитися до плей-офф вперше з 2016 року, і у них виростають крила. У неділю вони виграють з різницею щонайменше у дві шайби у своїх опонентів.

Довіра:

8/10

Рекомендована букмекерська контора для цієї ставки:

IVIBETРобіть ставки на Ivibet зі 100% бонусом на перший депозит!!
Автор UAbookmaker