Кладно – Трінец: результат матчу та кількість голів у грі/Трінец/+ 4.5

UAbookmaker
25 Лютого, 2024
174 Погляди

Наша порада: Кладно – Трінец: результат матчу і кількість голів у матчі/Трінец/+ 4.5

25.02.2024 16:00

Господарі поля “Лицарі” втретє поспіль зіштовхнуться зі шквалом критики. У попередні два роки кладненці боролися до самого кінця регулярного чемпіонату, але тепер це зроблено за чотири гри до кінця. Участь у барражі була остаточно вирішена в останньому турі, коли “Кладно” вдома поступився “Млада Болеслав” з рахунком 0:5. Менш ніж за десять хвилин “Кладно” вийшло вперед у три м’ячі, які майстерно утримувало до кінця матчу. Лицарі були більш активні в атаці, але не змогли знайти рецепт для воротаря гостей. Після двох гідних виступів і набраних очок проти “Комети” і “Пльзеня” підопічні Отакара Вейводи знову впали і заслужено фінішували на останньому місці за підсумками регулярного чемпіонату. Тепер їм доведеться чекати півтора місяці, поки завершиться плей-офф другого за значимістю змагання.

Гості з Тршинець продовжують розгойдувати і відстають від другої “Спарти” лише на шість очок. Гравці “Оцелара” набрали 21 очко в останніх семи матчах і перебувають у найкращій формі у змаганнях. В останньому турі вони грали в Карлових Варах, де перемогли 5:4. У першому періоді вони вийшли вперед у три шайби, які господарі поля відіграли, але на 58-й хвилині Якуб Єржабек забив щасливий гол. Завдяки першій наступальній формації, сілезці добре діють в атаці. В останніх семи матчах вони забили 35 голів.

На що ставити:

Ставка однозначно на виїзну перемогу, яку ми поєднаємо з більшою кількістю забитих м’ячів. В останніх восьми матчах “Тршинець” забивав щонайменше п’ять голів в основний час.

Впевненість:

8/10

Рекомендована букмекерська контора для цієї ставки:

BETWINNERРобіть ставки на Betwinner зі 100% бонусом на перший депозит!
Автор UAbookmaker