Юрай Слафковський (MTL): більше 0,5 бала

UAbookmaker
21 Лютого, 2024
182 Погляди

Наш вибір: Юрай Слафковський (MTL): більше 0,5 канадських очок

22.02.2024 01:07

Вболівальники канадських команд в НХЛ іноді бувають дуже нетерплячими. Коли перший номер драфту НХЛ 2022 року, довготелесий 19-річний словак Юрай Слафковський, зазнав труднощів у своєму першому сезоні, вони були похмурими. Він мав фізичну форму для НХЛ, але не був готовий. Їх похмурість посилилася на початку сезону, коли він мав лише 1+2 у своїх перших 17 іграх. Слафковський не вірив у себе. Він був страшенно суворий до себе, і канадці дуже ризикували, дозволяючи йому продовжувати грати в НХЛ. Але уродженець Кошице поступово зрозумів це. Він почав більше використовувати своє тіло, забив кілька важливих голів. Раптом він опинився в першій лінії разом з іншими молодими зірками Ніком Сузукі та Коулом Коуфілдом – лінії, про яку мріяли вболівальники. І він дійсно почав домінувати.

У шести матчах після Матчу всіх зірок Слабковський має показник 5+5. На його рахунку 20 закинутих шайб. Канадці як команда зараз не надто успішні, вигравши лише три з останніх одинадцяти ігор, але справа не в цьому. Справа в тому, що Слабковський очолив команду. Що він став лідером. Це повна протилежність тому, що він відчував восени, коли він вважав за краще сховатися в кутку. Тепер він упевнений, що зможе згуртувати команду, що нічого не зіпсує. З 1 лютого тільки Сузукі має більше очок (всього на одне), ніж він. Тепер він лідер.

На що ставити:

Слабковський відіграв майже 24 хвилини в останній грі проти “Вашингтона”. Це було несподіванкою, але в попередніх п’яти іграх він ніколи не грав менше 19 з половиною хвилин. Він грає у першій ланці, а також у меншості. У нього є впевненість, як у топ-команді. З таким навантаженням і впевненістю він повинен забити сьогодні проти “Баффало”. Шанси на нього дуже пристойні.

Довіра: 6/10

Рекомендована букмекерська контора для цієї ставки:

20BETРобіть ставки на 20bet зі 100% бонусом на перший депозит!
Автор UAbookmaker