Спарта – Ліберець: кожна команда заб’є – ТАК

UAbookmaker
18 Лютого, 2024
177 Погляди

Наша порада: Спарта – Ліберець: кожна команда заб’є – ТАК

18.02.2024 18:00

Домашній відрив “Спарти” від другої “Славії” в таблиці FORTUNA:LIGA зменшився, але парадоксальним чином збільшився, оскільки втрата очок заклятим конкурентом на полі слабкого “Зліна” в середу не була очікуваною.

У четвер “Спарта” грає матч Ліги Європи в Стамбулі, Туреччина, і матч-реванш з “Галатасараєм” в Летні. Надзвичайно важкий суперник і переїзди можуть дати про себе знати. У “Спарти” було дуже мало часу на підготовку до гри в Ліберці, і тренер Пріске змушений вдатися до ротації складу, що не завжди означає збереження сили одинадцяти гравців, які виходять один на один. У будь-якому випадку, “Спарта” вдома ще не втратила жодного очка і зазвичай демонструє хороший футбол перед заповненою “Летною” в будь-якому складі. Не випадково, що команда має велику чисельність як в кінці, так і в глибині поля. Панак, якому потрібно відпочити впродовж кубкових тижнів, з’явиться на позиції захисника, а підписаний взимку Сольбаккен також може отримати більше простору. Грін або Тусі також претендують на ігрові хвилини.

Ліберець розпочав весняну частину чемпіонату з перемоги над Сігмою 2:0, і команда перебуває у відмінному стані. Вони з нетерпінням чекають на “Спарту”, нещодавно їм вдалося обіграти чинного чемпіона на їхньому полі. Слован п’ять разів поспіль зумів забити принаймні гол на “Летні”, команді комфортно грати на перерві. У складі “Лібереца” є ряд молодих гравців, але це означає, що команда добре володіє швидкістю і бігом, що створює проблеми для будь-якого суперника. У будь-якому випадку, північночехи навряд чи можуть думати про перемогу, адже на чужих полях вони ще не перемагали в поточному сезоні і навряд чи будуть стартувати на полі “Спарти”.

На що ставити:

З точки зору цифр, “Спарта” є явним фаворитом, вони не втратили жодного очка вдома, гості ще не перемагали на виїзді, але вбудований матч з “Галатасараєм” трохи змінює розстановку сил, і господарі будуть прагнути до перемоги більше, ніж очікувалося, оскільки обидві команди можуть бути в перших рядах, а це означає, що “Спарта” повинна буде забити як мінімум двічі на шляху до перемоги, BetBuilder має матч.

Впевненість:

6/10

Рекомендована букмекерська контора для цієї ставки:

RABONAРобіть ставки на Rabona зі 100% бонусом на перший депозит!
Автор UAbookmaker