Аталанта – Сассуоло: Забиті м’ячі: +2,5

UAbookmaker
17 Лютого, 2024
175 Погляди

Наш вибір: Аталанта – Сассуоло: Голи: +2,5

17.02.2024 20:45

Минулого туру “Сассуоло” перервав свою триматчеву серію поразок, зігравши вдома з “Торіно” внічию 1:1 і здобувши цінне очко в боротьбі за порятунок. Обидві команди зустрічалися відносно недавно в кубку на початку січня, де “Аталанта” була в захваті після перемоги з рахунком 3:1.

“Аталанта” повертається додому, де вона виграла сім матчів поспіль і забила загалом десять м’ячів у трьох останніх зустрічах. Свою забивну форму вони підтвердили в минулому турі, коли перемогли Дженоа з рахунком 4:1 і закріпилися на четвертому місці. Шарль де Кетелаере забив ще один гол, четвертий у чотирьох матчах.

Сассуоло продовжує програвати на полі своїх суперників, не забиваючи чотири рази поспіль. Було б дуже добре, якби нападник Андреа Пінамонті переніс свою гольову форму з домашніх матчів, де він забив тричі поспіль, на виїзні ігри. Ще одна важлива новина для команди – рішення керівництва клубу, яке на минулих вихідних вирішило втримати тренера Алессіо Діонізі, над яким нависла загроза звільнення.

На що ставити:

Якщо Сассуоло не бракує голів на виїзді, то це голи, про що свідчить їхній рекорд (15:26). У восьми з 12 виїзних матчів було забито щонайменше три м’ячі, і цей показник перевершив лише Мілан (10).

Довіра:

7/10

Рекомендована букмекерська контора для цієї ставки:

22BETРобіть ставки на 22bet зі 100% бонусом на перший депозит!
Автор UAbookmaker