Комета Брно – Кладно: Переможець і перша команда Кількість голів Комета/+3,5 гола

UAbookmaker
16 Лютого, 2024
177 Погляди

Наш вибір: Комета Брно – Кладно: Переможець і перша команда Кількість голів Комета/+3,5 гола

16.02.2024 18:00

Безвиграшна серія “Кладно” повільно, але впевнено перетворюється на велику ганьбу для ліги і особливо для Центральної Чехії.

Сімнадцять матчів поспіль гравці “Кладно” не можуть перемогти, і немає жодних підстав вважати, що ситуація зміниться на краще. Команда психологічно занепала, до того ж у складі багато пропусків матчів. В останніх кількох іграх команда грала лише в три нападники, що забирає у них сили. Команда в гостях завершуватиме сезон і зосередиться на штурмі, якого “Кладно” не уникне. Мотивацію команди важко оцінити, тому не буде несподіванкою побачити ще більші поразки, на кшталт поразки 2:7 від Лібереця в останньому турі.

Брно, з іншого боку, переживає спад, Комета зловила фазу і бореться за четверте місце, а Ліберецю залишилося зіграти три гри. Матч вдома проти Кладно є обов’язковим, і тут немає жодних сумнівів щодо переможця. Комета зуміла перемогти Кладно 8:1 в цьому сезоні, і вони вистрілять і цього разу. Варто поставити на результативних гравців в якості бомбардирів або поставити на очко. В останніх іграх добре грає національний захисник Газда, який може відзначитися. Сильний удар, висока результативність, бачення гри і хороше катання – сильні сторони хоумраннера. Не випадково він має 16 голів і є найкращим бомбардиром команди. Якуб Флек – найрезультативніший гравець з 40 очками (14+26), за ним йде Ян Щотка (4+26).

На що ставити:

Комета – явний фаворит, окрім перемоги можна також поставити на кількість голів у грі. Комети заб’ють щонайменше чотири рази, що все одно буде вдвічі менше, ніж в останній грі в Брно.

Довіра:

7/10

Рекомендована букмекерська контора для цієї ставки:

1XBETРобіть ставки на 1xbet зі 100% бонусом на перший депозит!
Автор UAbookmaker