22Bet Австралія

UAbookmaker
24 Липня, 2024
83 Погляди

Австралія, а точніше Австралійський Союз – демократична країна, розташована в південній півкулі. До її складу входить континент Австралія, острів Тасманія та інші острови, розташовані в Індійському та Тихому океанах. Азартні ігри в цій країні були легалізовані ще в 1810 році й стосувалися ставок на кінні перегони. Регулювання наземного гемблінгу здійснюється на рівні штатів, а також на федеральному рівні.

На відміну від цього, азартні ігри були легалізовані в 2001 році, але австралійці мають можливість користуватися послугами ліцензованих букмекерських контор. Чи доступна в Австралії букмекерська платформа 22bet?

Азартні ігри в Австралії

Офіційна історія азартних ігор в Австралії починається відносно рано, оскільки ставки на кінні перегони були легалізовані ще в 1810 році. У 1850-х роках іподроми були відкриті в кожному місті країни, оскільки ставки на перегони значно поширилися серед представників середнього та вищого класів. У 1880-х роках було легалізовано лотерею, що дало змогу створити азартну секцію і для бідніших верств населення.

В Австралії автоматичний тоталізатор був винайдений у 1913 році. У 1920-х роках популярність лотерей зросла, і паралельно з цим приватні гральні компанії більше не могли пропонувати лотереї. У 1956 році в Австралії з’явилися перші ігрові автомати, а також автомати для гри в покер. У 1979 році відбувся перший телевізійний тираж лотереї.

22bet Australia

У 2001 році був прийнятий Закон про інтерактивні азартні ігри, який регулює онлайн-гемблінг. Онлайн-гемблінг регулюється на рівні Співдружності. Він призначений лише для ліцензованих компаній. Нещодавня поправка призвела до того, що певні форми азартних ігор в Інтернеті були заборонені.

Навколо азартних ігор в Інтернеті створено надзвичайно складний правовий статус, тому дуже мало онлайн-казино та букмекерських платформ зацікавлені в гравцях з цієї держави. Уряд прагне захистити громадян від ігрової залежності, тому податки були значно підвищені. Крім того, в Австралії існує Національний реєстр самовиключення, який дозволяє людям добровільно вирішити видалити себе як з гральних закладів, так і з гральних платформ в Інтернеті.

Чи працює платформа 22bet в Австралії?

Австрія робить все можливе, щоб не допустити роботу неліцензованих платформ для здійснення букмекерської діяльності в Інтернеті, і це, безумовно, буде робитися з більшим ефектом у майбутньому. Незважаючи на це, багато іноземних онлайн-букмекерів дозволяють австралійській спільноті мати свободу відкриття рахунку, а також вони можуть приймати рішення самостійно.

Платформа 22bet також приймає гравців з Австралії. Австралійський портал 22bet не має відповідної ліцензії, виданої урядом, тому користувачі використовують його на свій страх і ризик. Він пропонує гравцям цілий ряд різноманітних можливостей та акцій, якими вони можуть скористатися як за реєстрацію, так і за використання платформи.

22BET ► Робіть ставки на 22bet зі 100% бонусом на перший депозит!
Автор UAbookmaker