Яблонець – Пльзень: подвійний шанс 0:0

UAbookmaker
1 Серпня, 2024
24 Погляди

Наші поради: Яблонець – Пльзень: подвійний шанс 0:0

03.08.2024 17:00

У Пльзені вже починають звертати увагу на матч 3-го попереднього раунду Ліги Європи, який відбудеться наступного четверга в Кошице, де має європейський притулок український “Кривбас”. Однак перед цим “Вікторія” має пройти гру на стадіоні “Стрельніце” в Яблонці, де вона виграла три останні матчі.

Пльзень буде останнім з чеської топ-п’ятірки, хто потрапить до кубків, і після двох турів чемпіонату на “Штрунцових садах” можна задовольнитися максимальними шістьма очками. У будь-якому випадку, недільна домашня перемога над “Градец Кралове” з рахунком 1:0 далася нелегко, причому Шульц забив єдиний гол з власного пенальті.

Тренер Коубек дотримується перевіреного складу, єдина вимушена зміна відбулася у верхній лінії, де Кабонг був замінений на Видру. Травма Кабонго, який пропустить весь сезон, є великою незручністю. Його перший матч у “Дуклі” (3:1) був успішним, тому після відходу Чорі до “Славії” Пльзень повинен продовжувати шукати йому заміну.

Яблонець проводить вже третю гру проти учасника єврокубків, і її якість поступово зростає. Після домашньої перемоги над “Младою Болеслав” (2:0), в якій “північні хлопці” здобули перемогу з двома вилученнями, вони програли 0:1 в Остраві і були змушені шкодувати про те, що не змогли здобути хоча б очко проти своїх суперників. Однак Яблонець припустив, що в цьому сезоні їм, можливо, не доведеться турбуватися про порятунок.

Новий тренер Любош Козел приніс зміни, команда грає більш прямолінійно, але їй може заважати вузький склад; в Остраві Козел мав лише вісім запасних гравців на лаві запасних, включаючи двох воротарів.

На що ставити:

На “Пльзень” чекає непростий поєдинок. Вони можуть здолати Яблонець, але той буде кусатися сильніше, ніж у попередніх сезонах, і нічия може протриматися довго, принаймні до перерви. В кінці може бути нічия.

Довіра:

6/10

Рекомендована букмекерська контора для цієї ставки:

20BETРобіть ставки на 20bet зі 100% бонусом на перший депозит!
Автор UAbookmaker