Юта – Чикаго: 1

UAbookmaker
9 Жовтня, 2024
16 Погляди

Наш вибір: Юта – Чикаго: 1

09.10.2024 04:00

Чи зможе Коннор Бедард у своєму другому сезоні в НХЛ вивести “Чикаго” на рівень, про який мріє кожен фанат “Блекгокс”? Як показала передсезонна підготовка, цього року Чикаго, швидше за все, знову борсатиметься і просунеться ближче до нижніх сходинок Західної конференції.

Команда з Іллінойсу, можливо, і стала сильнішою за літо, але це все ще дуже молода команда, яка має думати про майбутнє, а не про сьогодення. Однак, якщо взаємодія Бедард-Тейлор Холл спрацює, а підкріплення Ті Джей Броді, Тайлер Бертуцці, Алек Мартінес і Теуво Теравайнен будуть грати добре, це не повинно бути повним провалом.

Суперником “Чикаго” у першій грі буде “Юта”. Юта – нова організація, але пряма спадкоємиця Арізони Койотс, звідси і повний склад Арізони. Таким чином, Юта має перевагу в тому, що не починала з нуля і має цікавий молодий склад, який поступово дозріває до того моменту, коли вони повинні прагнути потрапити до плей-офф.

Капітаном “Юти” обрали Клейтона Келлера, який у минулому сезоні був несамовитим у складі “Арізони” і був найкращим бомбардиром та найрезультативнішим гравцем команди. Крім того, захисна лінія була посилена завдяки приєднанню Михайла Сергачова та Джона Маріно, що може бути уявним Х-фактором.

На що ставити:

“Чикаго” у підготовці зазнавав однієї поразки за іншою, що аж ніяк не додавало команді впевненості в собі. Тим більше, що новий сезон пройде на льоду суперника, який дебютує перед переповненою ареною. “Юта” скористається цим і обіграє команду Бедарда.

Довіра:

7/10

Рекомендована букмекерська контора для цієї ставки:

22BETРобіть ставки на 22bet зі 100% бонусом на перший депозит!
Автор UAbookmaker