Ювентус – Дженоа: 1

UAbookmaker
17 Березня, 2024
170 Погляди

Наші поради: Ювентус – Дженоа: 1

17.03.2024 12:30

Домашня нічия з “Аталантою” (2:2) стала шостою в останніх семи матчах, в яких “Ювентус” не зміг перемогти і, таким чином, втратив друге місце. Минулого туру “Дженоа” зазнала другої поспіль поразки, поступившись у захоплюючому домашньому матчі “Монці” (2:3), і її надії на фініш у верхній половині таблиці значно зменшилися.

Вболівальники чітко висловили своє незадоволення грою “Ювентуса”, а тренер Аллегрі поскаржився на те, що в певні моменти їм потрібна була більша підтримка стадіону. Господарі тепер сподіватимуться на повернення найкращого бомбардира Влаховича, який минулого разу був відсутній через перебір карток, але відсутність плеймейкера Рабіо все ще залишається вирішальним фактором. Але й оборона не грає в ідеальному настрої, забивши в чотирьох домашніх матчах поспіль вперше за майже два роки.

На “Дженоа” чекає друга поспіль гра на виїзді проти сильного суперника, адже попередню вони програли “Інтеру” з рахунком 1:2 після доблесної боротьби. Підопічні Альберто Джілардіно цього сезону здобули 13 очок на виїзді (3-4-7) і, безумовно, могли б досягти більшого в деяких випадках. Втім, на полі команд з верхньої половини таблиці вони грали відносно успішно (1-1-2).

На що ставити:

В останніх чотирьох матчах “Ювентус” виграв вдома лише один раз (1-2-1), але до цього він мав тут серію з п’яти перемог поспіль. І вони продовжать її проти “Дженоа”, яку вони перемагали тут тричі поспіль в чемпіонаті.

Впевненість:

8/10

Рекомендована букмекерська контора для цієї ставки:

22BETРобіть ставки на 22bet зі 100% бонусом на перший депозит!
Автор UAbookmaker