Штутгарт – Майнц: фора Штутгарта -1.5

UAbookmaker
31 Серпня, 2024
9 Погляди

Наша порада: Штутгарт – Майнц: фора Штутгарта -1.5

31.08.2024 15:30

На перший погляд, у протистоянні “Штутгарта” та “Майнца” є явний фаворит. Якщо швабська команда захищає несподіване друге місце, то суперник залишився в еліті лише завдяки значному покращенню наприкінці сезону. Чи справдяться паперові очікування і чи набере VfB свої перші очки в сезоні?

Штутгарт не зміг виграти матч у Фрайбурзі (1:3), незважаючи на швидкий гол Ермедіна Деміровича, після невдалої поразки в Суперкубку, де Леверкузен зрівняв рахунок 2:2 перед самим фінальним свистком і лише в серії післяматчевих пенальті домігся перемоги. Принаймні, “ВФБ” покращив свій настрій протягом тижня, вигравши 5:0 у друголігового “Прейсена Мюнстера” у першому турі DFB-Pokal. Тепер господарі прагнутимуть розвинути свій кубковий тріумф у чемпіонаті та відігратися за те, що в минулому сезоні Бундесліги лише одного разу не змогли перемогти вдома, здобувши всі очки 13 разів (13-3-1)!

Майнц, хоч і не втримав свою перевагу над Уніон Берлін, все ж може бути задоволений нічиєю 1:1, оскільки продовжив свою безпрограшну серію в німецькій еліті до 10 матчів (5-5-0). Своїм покращенням “Нульфунфери” завдячують приходу тренера Бо Хенріксена, якому тепер доведеться працювати над результатами за межами “Мева Арени”, адже в попередньому сезоні “Майнц” лише одного разу забив на полі своїх суперників (1-9-7)!

На що ставити:

“Штутгарт” після кубка буде добре виступати в чемпіонаті і виграє четвертий матч поспіль. Як і в останніх трьох випадках, “Майнц” переможе “Штутгарт” з різницею більше 1,5 м’яча, тому я б поставив на перемогу “Тарганів” з форою в 1,5 м’яча.

Впевненість:

8/10

Рекомендована букмекерська контора для цієї ставки:

22BETРобіть ставки на 22bet зі 100% бонусом на перший депозит!
Автор UAbookmaker