Шнайдер Д. – Саснович А.: Шнайдер Д. -22,5 партії

UAbookmaker
21 Липня, 2024
29 Погляди

Наш вибір: Шнайдер Д. – Саснович А.: Шнайдер Д. -22,5 гейми

21.07.2024 16:00

Даяна Шнайдерова переживає фантастичний період. Вона зуміла перенести свою форму з трав’яних кортів на ґрунтові і в неділю зіграє за свій другий титул за місяць. У Будапешті, Угорщина, їй довелося зійти до трьох сетів у першому раунді, але в наступних трьох матчах вона не програла жодного сету і буквально зі скрипом пройшла до фіналу, де зіграє з білорускою Аляксандрою Сасновіч.

Саснович, яка цього року вже грала зі Шнайдер, а в Досі провела лише три матчі, вийшла до фіналу в Будапешті через три трисетові баталії. У півфіналі вона перемогла трохи фаворита змагань Анну Кароліну Шмідлову зі Словаччини з рахунком 6:3, 3:6, 7:5.

На що ставити:

Шнайдер перебуває у відмінній формі, що вона підтвердила в Будапешті. 20-річна тенісистка вміє користуватися перевагами трохи швидшого угорського ґрунту, що дозволило їй домінувати на корті в останніх трьох матчах. Останній раз, коли ці дві фіналістки зустрічалися між собою, це була впевнена перемога Снайдер. І неділя не буде винятком, перемогу молодої гравчині можна поєднати з форою.

Впевненість:

8/10

Рекомендована букмекерська контора для цієї ставки:

RABONAРобіть ставки на Rabona зі 100% бонусом на перший депозит!
Автор UAbookmaker