Шнайдер Д. – Пегула Я.: Шнайдер виграє сет – так

UAbookmaker
12 Серпня, 2024
20 Погляди

Наш вибір: Шнайдер Д. – Пегула Я.: Шнайдер виграє сет – так

12.08.2024 00:00

У неділю ввечері відбудуться півфінальні матчі жіночого турніру серії 1,000 у Торонто. Перша сіяна Джессіка Пегула та 3-й номер посіву Даяна Шнайдер вийдуть на корт Центрального корту як другі сіяні.

Згідно з коефіцієнтами, паперовою фавориткою протистояння є Пегула, яка наразі посідає шосту сходинку в рейтингу WTA. Півфіналістка минулорічного турніру не програла жодного сету в Канаді. З іншого боку, їй також випав більш легкий жереб. Найвищою за рейтингом суперницею, з якою вона зіткнулася на турнірі, була Кароліна Плішкова, 45-та ракетка світу в одиночному розряді, у першому раунді. Потім вона зіграла зі своїми співвітчизницями Ешлін Крюгер та Пейтон Стернс.

Дочка мільярдера з Буффало виграла трав’яний турнір у Берліні в червні. З тих пір вона не проходила далі другого раунду на жодному з інших турнірів до цього тижня. Вона програла британці Радукану або китаянці Сінь Ю Ван, які вважалися фаворитами. Потім на Олімпійських іграх вона програла українці Світоліній у другому колі.

Двадцятирічна Шнайдер – висхідна зірка російського тенісу. Цього року вона вже виграла чотири титули на турнірах еліти і піднялася на 23-тє місце в рейтингу (зараз вона на одну сходинку нижче), а в новому виданні жіночого рейтингу вона вже впевнена, що вперше увійде до елітної 20-ки.

Порівняно з Пегулою, Шнайдер мала набагато складніший жереб у Торонто. Після перемог над британкою Дарт і полькою Фрех вона поступилася лише п’ятьма партіями другій ракетці світу Коко Гауфф! Потім вона також здивувала свою співвітчизницю Самсонову, 13-ту ракетку світу.

На що ставити:

Гравці вперше зіграють між собою. Для Пегули, яка останніми тижнями була вразливою, це буде перше серйозне випробування в Торонто. Шнайдерова косить одну сіяну фаворитку за іншою і, безумовно, не без шансів проти американки. Вона повинна взяти принаймні сет за хороших шансів.

Довіра:

6/10

Рекомендована букмекерська контора для цієї ставки:

22BETРобіть ставки на 22bet зі 100% бонусом на перший депозит!
Автор UAbookmaker