Шеффілд Юнайтед – Арсенал: Арсенал +2,5г

UAbookmaker
3 Березня, 2024
176 Погляди

Наші чайові: Шеффілд Юнайтед – Арсенал: Арсенал дасть +2.5г

04.03.2024 21:00

Шість перемог у чемпіонаті поспіль дозволяють “Арсеналу” претендувати на чемпіонський титул, востаннє лондонці розгромили “Ньюкасл” з рахунком 4:1. Шеффілд Юнайтед, який посідає останнє місце і програв п’ять з попередніх шести матчів (1 перемога), має бути наступним на черзі.

Великим застереженням для вболівальників господарів перед цією грою є те, що “леза” забили рівно п’ять голів у трьох з останніх шести матчів, як це сталося в першій зустрічі з “Арсеналом” у цьому сезоні (0:5). Другий найгірший показник у лізі (2:2-9) також не обіцяє великих чудес.

Тим більше, що “Арсенал” не тільки перемагає, але й забиває багато голів. Фактично, у вищезгаданих шести перемогах у чемпіонаті поспіль він забив 25 м’ячів, в середньому більше чотирьох голів за гру. В останніх двох виїзних матчах чемпіонату “Канарки” забили 11 разів. Критика за те, що в січні не було придбано ще одного нападника, раптом здається абсолютно недоречною.

На що ставити:

У перемозі гостей сумнівів бути не повинно, питання лише в тому, наскільки великою буде різниця. І в цьому плані у “Шеффілда” не дуже хороші перспективи: в останніх трьох домашніх матчах вони пропустили по п’ять м’ячів і один раз тут (від “Ньюкасла”).

Довіра:

7/10

Рекомендована букмекерська контора для цієї ставки:

WAZAMBAРобіть ставки на Wazamba зі 100% бонусом на перший депозит!
Автор UAbookmaker