Шельбайх А. – Коприва В.: 2

UAbookmaker
22 Квітня, 2024
161 Погляди

Наші поради: Шельбайх А. – Коприва В.: 2

22.04.2024 14:00

Минулого тижня Віт Копржіва грав безпосередньо в основній сітці турніру ATP в Мюнхені, але вже в першому раунді йому дістався дуже складний жереб у вигляді британця Джека Дрейпера. Він провів досить цікавий поєдинок з сильним фаворитом, в якому показав дуже гарний теніс. Він програв 1:6, 7:5, 4:6, але однозначно підтвердив, що глина є його улюбленим покриттям і він може перемагати на ній набагато кращих суперників.

Звичайно, він хотів би використати це на турнірі Мастерс у Мадриді, але спочатку йому потрібно пройти кваліфікацію. У першому раунді він зіграє з Абедаллахом Шелбайхом з Йорданії, якому лише 20 років і який входить до топ-100 світового рейтингу. Коприва вже грав з ним одного разу і програв, але це було минулого року на харді, сильному покритті Шелбайха. Щодо ґрунту, то він його не дуже любить, але оскільки хоче грати серед найкращих, а це його мета, то він не буде його уникати.

На що ставити:

Неттл – гравець глиняного корту, що і покаже в понеділок у Мадриді. Він візьме реванш за поразку від минулорічного суперника Шелбайха в Бахрейні (хардове покриття) і вийде до фінального раунду кваліфікації.

Впевненість:

7/10

Рекомендована букмекерська контора для цієї ставки:

22BETРобіть ставки на 22bet зі 100% бонусом на перший депозит!
Автор UAbookmaker