Швейцарія – Фінляндія: 2

UAbookmaker
3 Травня, 2024
64 Погляди

Наші поради: Швейцарія – Фінляндія: 2

04.05.2024 12:00

На останній зупинці Єврохокейтуру в Брно в суботу відбудеться гра між Швейцарією та Фінляндією. Фіни є незначними фаворитами матчу, розгромивши господарів з рахунком 4:1, причому шайби забили чотири різних гравці – Вілі Сааріярві, Артту Хюрі, Олівер Капанен та Йере Іннала, які оформили перемогу.

У своїй першій грі проти команди Чехії фіни представили двох з чотирьох запланованих підсилень з НХЛ. Хоча не виключено, що Фінляндія додасть ще кілька зірок до чемпіонату світу, величезна сила цих чемпіонів світу та Олімпійських ігор 2022 року вже очевидна. І вони захочуть підтвердити це проти Швейцарії.

Швейцарці вже забезпечили собі п’ятьох своїх співвітчизників з НХЛ для участі в чемпіонаті світу. Зігенталер, Хішер і Курашев стартували проти Швеції, якій Швейцарія програла 1:2, але, як і Фінляндії та іншим командам, їм знадобиться деякий час, щоб звикнути до широкої ковзанки. А оскільки швейцарці програли всі свої матчі проти Фінляндії в ЄХТ без своїх основних гравців з НХЛ, на них чекає ще одна дуже важка гра через вищезгадану потребу в акліматизації.

На що ставити:

Фінляндія вже давно дотримується системи, в яку не потрібно суттєво втручатися грандам НХЛ, саме тому вони регулярно досягають успіху на чемпіонатах світу. Фінляндія може обіграти швейцарців вчетверте за сезон.

Довіра:

7/10

Рекомендована букмекерська контора для цієї ставки:

WAZAMBAРобіть ставки на Wazamba зі 100% бонусом на перший депозит!
Автор UAbookmaker