Чжен Ц. – Анісімова А.: 2

UAbookmaker
26 Серпня, 2024
12 Погляди

Наші поради: Чжен Ц. – Анісімова А.: 2

26.08.2024 17:00

У понеділок у Нью-Йорку стартує Відкритий чемпіонат США з тенісу, і вже в першому раунді може статися велика несподіванка. Про це може подбати 49-та ракетка світу Аманда Анісімова, яка зіграє з сьомою ракеткою світу Цинь Вень Чен з Китаю.

Вітчизняна тенісистка перебуває у фантастичній формі напередодні Відкритого чемпіонату США. Спочатку вона пройшла від кваліфікації до чвертьфіналу на турнірі WTA у Вашингтоні, а потім дійшла до фіналу WTA 1000 в Торонто, Канада. На канадському турнірі вона вибила таких гравців, як Дар’я Касаткіна, Анна Калінська, Емма Наваррова та суперфаворитка Аріна Сабаленка. У фіналі її зупинила лише Джессіка Пегула.

Китаянка Чен трохи незграбно увійшла в ґрунтову частину сезону. Після перемоги на грунтовому турнірі в Палермо, а потім сенсаційної перемоги на Олімпіаді в Парижі, вона приїхала в Цинциннаті після невеликої перерви, але в підсумку програла у восьмому колі Анастасії Павлюченковій. І це стало певним продовженням її тьмяних і невтішних виступів перед липневими змаганнями на глині.

На що ставити:

Аманда Анісімова перебуває у чудовій формі, до того ж на неї чекає домашній турнір Великого шолома. У першому раунді вона здивує китаянку Ченг.

Впевненість:

6/10

Рекомендована букмекерська контора для цієї ставки:

IVIBETРобіть ставки на Ivibet зі 100% бонусом на перший депозит!!
Автор UAbookmaker