Чжан Чжичжень – Євсєєв Д.: Чжан Чжичжень hcp -4,5 карат

UAbookmaker
18 Вересня, 2024
1 Погляди

Наша порада: Чжан Чжичжень – Євсєєв Д.: Чжан Чжичжень hcp -4,5 карат

19.09.2024 13:30

Для Чжен Чжана, партнера Томаша Мачача по парному розряду і 48-го гравця в рейтингу ATP, починається найулюбленіша частина сезону. Під час Азійської серії турнірів він зможе зіграти на низці внутрішніх турнірів у Китаї, а 27-річний тенісист розпочне свій виступ у Ханчжоу. Це буде його перший турнір після Відкритого чемпіонату США, де він вилетів у першому раунді від Джека Дрейпера, зіпсувавши відносно успішний сезон, протягом якого він впевнено перемагав суперників, яких мав би перемагати на папері, поступаючись лише фаворитам після більш рівних дуелей.

У першому раунді свого першого домашнього турніру Чжан зіграє з казахстанцем Денисом Євсєєвим, який пройшов кваліфікацію. Тридцятиоднорічний тенісист вже посідає 207-е місце у світі і раніше грав більше в челленджерах або фінішував переважно у кваліфікаціях ATP. У Ханчжоу він змінив цю ситуацію, зумівши обіграти Рейлі Опелку та Далібора Сврчіна у трисетових поєдинках.

На що ставити:

Чжан буде явним фаворитом у матчі з Євсєєвим і підтвердить цю позицію. Він виграє матч без проблем з різницею не менше п’яти партій.

Впевненість:

7/10

Рекомендована букмекерська контора для цієї ставки:

BETWINNERРобіть ставки на Betwinner зі 100% бонусом на перший депозит!
Автор UAbookmaker