Чехія – Фінляндія: подвійний шанс 2-2

UAbookmaker
10 Травня, 2024
61 Погляди

Наші поради: Чехія – Фінляндія: подвійний шанс 2-2

10.05.2024 20:20

Збірна Чехії розпочне чемпіонат світу в Празі та Остраві п’ятничним поєдинком з Фінляндією, і після останнього турніру EHT у Брно серед вболівальницької спільноти панує певна розгубленість.

Підопічні тренера Руліка не виграли жодного разу в трьох матчах і забили лише два м’ячі – гнітючий результат. Все, що працювало в попередніх турнірах, було зруйновано, команда показала величезну роз’єднаність, яка була викликана впровадженням гравців з-за кордону.

Турнір був в першу чергу номінаційним і було багато тестування, але навіть при цьому не можна махнути на нього рукою. Тільки Palat і Kaše показали себе в хорошому світлі. Деякі імена у фінальній номінації викликають подив, їхній внесок вже можна оцінити як дуже малий. Команда активно стріляла, але кидки здебільшого не мали потрібної постановки, навіть з більшості, в якій в минулому відзначався тандем Кубалик – Червенка. Тож тиск на чеську команду перед домашнім чемпіонатом зростає, що ніколи не буває добре.

Натомість збірна Фінляндії домінувала на Чеських хокейних іграх, набравши 8 очок з рахунком 11:5. Команда тренера Юкки Ялонена показала, що готова до чемпіонату на 100%, навіть незважаючи на те, що не має таких зірок, як американці чи шведи. Як завжди, команда покладається на чудову гру воротарів та продуману систему захисту, і цього разу вони також не змінять своєї системи. Більше того, перед чемпіонатом світу до команди приєднається найбільша зірка з-за океану Мікаель Гранлунд, тож сила команди ще більше зросте. У Брно збірна Суомі виграла у чехів з рахунком 4:1, і цього разу вони також трохи ближчі до перемоги, яку очікують 50% беттерів.

На що ставити:

Фіни перебувають у кращій формі та настрої перед своєю першою грою на турнірі, сіверяни добре катаються та захищаються, а також, як завжди, мають чудову гру воротарів. У переповненій “О2 Арені” чеська команда переможе чехів у подвійному шансі, тобто після першого періоду або наприкінці гри. Очко Канади для Фінляндії заб’є Пуйстола, а для чехів – Кубалік.

Впевненість:

6/10

Рекомендована букмекерська контора для цієї ставки:

20BETРобіть ставки на 20bet зі 100% бонусом на перший депозит!
Автор UAbookmaker