Чехія – Великобританія: переможець Чехія/+159.5 очок у матчі

UAbookmaker
26 Лютого, 2024
171 Погляди

Наші поради: Чехія – Великобританія: переможець Чехія/+159.5 очка в матчі

26.02.2024 20:15

Після очікуваної поразки в грецькому пеклі (64:72) на чеських баскетболісток чекає друга гра європейської кваліфікації в Пардубіце, і це буде велика гра проти Великобританії. Хоча в Піреї вони змогли лише здивувати, їм потрібно виграти вдома, щоб скористатися сприятливим кваліфікаційним ключем, який відправить три з чотирьох команд на Євробаскет-2025.

Чехам, безумовно, потрібно посилити напад, з захистом у Греції все було гаразд, але з показником влучання з гри 38,3% вони рідко перемагають. Хоча вони все ще добре влучали двоочкові (50%), лише шість триочкових з 26 спроб – це катастрофічно мало. Саме завдяки влучним кидкам з-за дуги британці святкували домашню перемогу над Нідерландами (98:94), реалізувавши з десяток таких, а ще вони були влучними з двоочкової дистанції та на лінії штрафних. У британців було п’ять двозначних бомбардирів, напад очолював Люк Нельсон (14 очок, 12 передач), але в Пардубіце він не приїхав.

У складі збірної буде лише одна косметична зміна: центровий “Німбурка” Любош Ковар буде замінений на флангового “Дечіна” Матея Свободу. Так чи інакше, друга гра має бути кращою, в Греції вона була ще сирою. Зате чехи нарешті можуть розраховувати на розігруючого Томаша Саторанського, який повернувся до збірної через півтора року і вкотре показав, що він баскетболіст, який робить своїх партнерів по команді кращими. Вдома результативність кожного зростатиме.

На що ставити:

Після захисної гри в Греції можна очікувати більш атакувального баскетболу з частими триочковими кидками, а слабший захист Британії може допомогти. Ставте на перемогу Чехії з форою більше 159 очок у матчі.

Впевненість:

6/10

Рекомендована букмекерська контора для цієї ставки:

20BETРобіть ставки на 20bet зі 100% бонусом на перший депозит!
Автор UAbookmaker