Чеське Будейовіце – Тринець: менше 1.5 гола в більшості

UAbookmaker
21 Березня, 2024
170 Погляди

Наш прогноз: Чеське Будейовіце – Трінец: менше 1.5 голів у більшості

21.03.2024 17:00

Хокеїсти “Трінеца” не охололи під час тринадцятиденної перерви в іграх. Переможець останніх чотирьох сезонів екстраліги після двох домашніх матчів веде 2:0 над “Чеське Будейовіце” і сміливо прямує до півфіналу.

Чеські Будейовіце вийшли до чвертьфіналу з попереднього раунду, який вони закінчили шостою командою за підсумками регулярного чемпіонату. Вони розгромили “Карлові Вари” з рахунком 3:0, але не забили жодного м’яча у двох матчах. Марек Мазанець чудово відпрацював у воротах “Оцелара”, відбивши всі 54 удари і не забиваючи протягом майже 126 хвилин.

Наприкінці лютого південночехи вдома обіграли “Тршинець” з рахунком 5:2. Попередні шість матчів між цими суперниками були дуже близькими. Вони завжди закінчувалися або внічию, або перемогою з різницею в один м’яч. Це ті фактори, від яких гравці “Мотора” можуть відштовхнутися. З уявним ножем на майданчику вони можуть розчавити сілезців на очах у своїх уболівальників.

На що ставити:

Обидва матчі в Тршинець не тільки запропонували лише два голи, вони також були бідні на вилучення. Обидві команди поки що надзвичайно дисципліновані в серії, про що свідчать лише чотири вилучення – по два в кожній грі. І навіть якби цього разу на льоду було більше іскор, ставка на максимум один силовий прийом – ідеальний вибір.

Впевненість:

7/10

Рекомендована букмекерська контора для цієї ставки:

RABONAРобіть ставки на Rabona зі 100% бонусом на перший депозит!
Автор UAbookmaker