Чеське Будейовіце – Литвинов: більше 5.5 голів у матчі

UAbookmaker
22 Лютого, 2024
178 Погляди

Наша порада: Чеське Будейовіце – Литвинов: більше 5.5 голів у матчі

22.02.2024 17:30

У 48-му турі Екстраліги зустрінуться сусіди по таблиці. Сьомий “Мотор” відстає від шостого “Литвинова” на одне очко. Поєдинок також має вирішальне значення для четвертого місця, яке гарантує вихід до чвертьфіналу плей-офф. Будейовіце відстає від четвертої “Комети” на два очки, а “Верва” – на одне, хоча обидві команди провели на одну гру більше, ніж “Брно”.

Після дикої гри у Вітковіце, яку вони виграли 7:5, “Мотор” приймав вдома передостанню команду “Млада Болеслав”. Однак південночехи не змогли продовжити канонаду в Остраві і поступилися 0:1 брусларжанам, хоча виграли за ударами по воротах з розгромним рахунком 34:13. Якщо “Мотор” хоче розраховувати на потрапляння до четвірки лідерів, йому доведеться почати реалізовувати свої шанси.

В гостях “Литвинов” взяв лише чотири очки з останніх п’яти матчів, забивши загалом 22 м’ячі і вигравши лише в Млада-Болеславі. Наразі “Верва” має великі проблеми в обороні, і їхні воротарі також не в найкращій формі. У минулому турі підопічні Карела Млейнека, навіть будучи більш активними в атаці, не змогли наздогнати суперника завдяки трьом шайбам “Тршинеца” в більшості, і поступилися 5:2.

На що ставити:

Враховуючи становище обох команд і важливість матчу, можна очікувати рівного поєдинку. В останніх п’яти виїзних матчах “Литвинова” було забито не менше 5 голів в основний час. Тому ми обираємо ставку на більшу кількість забитих м’ячів.

Впевненість:

7/10

Рекомендована букмекерська контора для цієї ставки:

IVIBETРобіть ставки на Ivibet зі 100% бонусом на перший депозит!!
Автор UAbookmaker