Чеське Будейовіце – Карлові Вари: 1

UAbookmaker
6 Березня, 2024
176 Погляди

Наші поради: Чеське Будейовіце – Карлові Вари: 1

06.03.2024 17:30

У середу стартує попередній раунд плей-офф Екстраліги. В одній з чотирьох триматчевих переможних серій зійдуться фаворити “Чеське Будейовіце” і “Карлові Вари”, які спробують здивувати фаворита.

Чеські Будейовіце не завершили регулярний чемпіонат на позитивній ноті, зазнавши в останньому турі важкої поразки від Пардубіце з рахунком 2:7. В іншому вони можуть бути задоволені результатами останніх двох тижнів, оскільки до цієї неприємної поразки їм вдалося виграти тричі поспіль. Під час цієї серії вони також обіграли “Карлові Вари” 3:0.

Хоча гравці “Енергії” дуже добре провели кінцівку регулярного чемпіонату, обігравши “Спарту” 5:1 і “Кладно” 4:1, їхні результати в попередні тижні були сумними. З кінця січня вони зіграли тринадцять турів і десять разів залишали лід з поразками. Це головна причина того, що “Карлові Вари” посіли одинадцяте місце в таблиці Екстраліги і повинні зіграти з фаворитом – “Будейовіце”, які йдуть шостими.

На що ставити:

Якщо в першій половині сезону “Карлові Вари” вдалося двічі обіграти “Чеське Будейовіце”, то з наближенням кінця регулярного чемпіонату і переходом команд на більш високий рівень гри, “Чеське Будейовіце” двічі виграло з рахунком 3:0 (один раз вдома, один раз на виїзді). Ця тенденція продовжиться на початку серії, і “Будейовіце” вийде вперед.

Впевненість:

7/10

Рекомендована букмекерська контора для цієї ставки:

RABONAРобіть ставки на Rabona зі 100% бонусом на перший депозит!
Автор UAbookmaker