Ціціпас С. – Хачанов К.: 1

UAbookmaker
12 Квітня, 2024
169 Погляди

Наші поради: Циципас С. – Хачанов К.: 1

12.04.2024 11:00

Стефанос Ціціпас – один з найкращих гравців на ґрунтових кортах на сьогоднішній день на турнірах ATP, і він успішно виступає протягом тривалого часу, особливо в Монте-Карло. Він навіть виграв Мастерс у Монако у 2021 та 2022 роках, і разом з Турніром чемпіонів це найбільші трофеї в його колекції.

Цього року Ціціпас зі зрозумілих причин з нетерпінням чекав на ґрунтову частину сезону, особливо після дещо незручного виступу на турнірах з твердим покриттям. Однак у Монте-Карло він оговтався і дійшов до чвертьфіналу, не програвши жодного сету, оскільки у восьмому раунді йому вдалося здолати ще одного дуже хорошого гравця на ґрунті, Олександра Звєрєва.

У чвертьфіналі Ціціпас зустрінеться з Кареном Хачановим, який протягом своєї кар’єри був набагато успішнішим на бетоні, а глина не є одним з його сильних покриттів. Перевагою Ціціпаса, безумовно, є той факт, що він може протистояти Хачанову. Зрештою, він переміг його в семи з дев’яти матчів.

На що ставити:

Циципас дуже любить турнір у Монте-Карло. Він двічі вигравав його і традиційно сильно відкриває ґрунтову частину сезону. У п’ятничному чвертьфіналі він може досягти успіху і обіграти Хачанова.

Впевненість:

8/10

Рекомендована букмекерська контора для цієї ставки:

22BETРобіть ставки на 22bet зі 100% бонусом на перший депозит!
Автор UAbookmaker