Хаддад Майя Б. – Боултер К.: 2

UAbookmaker
8 Серпня, 2024
24 Погляди

Наш вибір: Хаддад Майя Б. – Боултер К.: 2

08.08.2024 19:30

На турнірі WTA 1000 у Торонто, Канада, у другому колі зійдуться Беатріс Хаддад Май та Кеті Боултер. Хоча перша з них має вищий рейтинг, британка є фаворитом у боротьбі за вихід до наступного раунду.

Хаддад Май виграла загалом чотири титули на турнірах в одиночному розряді у 2022 та 2023 роках. Минулого року вона була далека від цього в Торонто, де програла у фіналі. Цього року, однак, ліворука бразилійка виступає слабше. В її активі один півфінал з Абу-Дабі, але з більшістю турнірів 22-га ракетка світу попрощалася вже після першого-другого виходу.

Боултер переживає проривний сезон. На початку березня британка домінувала в бетонному п’ятиборстві в Сан-Дієго, США, а в середині червня підкорила і домашню траву в Ноттінгемі. Це дозволило їй вперше зазирнути до трійки лідерів рейтингу. Наразі вона посідає 33-тє місце.

У першому раунді обом тенісисткам довелося пройти три сети. Боултер за дві години здолала американку Пера з рахунком 6:4, 3:6 і 6:1. Майже три з половиною години провела на корті з Марією Бузковою Хаддад Май. У матчі, повному помилок, вона врешті-решт здолала наполегливу чешку 5:7, 6:2 та 7:6(1).

На що ставити:

Боултер цього року перебуває в кращій формі, ніж Хаддад Май. З початку року вона виграла 13 з 17 матчів на хардовому покритті, в той час як її суперниця до вчорашнього дня мала від’ємні показники (наразі 9/9). Більше того, білява британка вже двічі зустрічалася з південноамериканкою в цьому сезоні, і кожного разу це була її перемога на швидкому покритті. Тож немає жодних причин, чому вона не може зробити це втретє за хороших шансів.

Довіра:

7/10

Рекомендована букмекерська контора для цієї ставки:

22BETРобіть ставки на 22bet зі 100% бонусом на перший депозит!
Автор UAbookmaker