Фіорентина – Пльзень: -2,5 гола

UAbookmaker
18 Квітня, 2024
167 Погляди

Наша порада: Фіорентина – Пльзень: -2,5 гола

18.04.2024 18:45

Останній представник Кубка Чехії зіграв тиждень тому в безгольову нічию з “Фіорентиною” в Лізі конференції в Штрунцових Садах і вийде на матч-реванш з шансом вийти до півфіналу ЛЧ.

Вікторія додала собі впевненості перед грою у четвер у Флоренції, оскільки їм вдалося обіграти празьку Славію (1:0) після дуже хорошого виступу на вихідних. Особливо захист команди працює як годинник, і у тренера Коубека немає причин змінювати те, що працює.

Також в Італії чеська команда буде розраховувати на чесну оборону всієї команди, починаючи з нападника Чорі, який дуже добре відчувається на обох сторонах поля. Він суттєво допомагає західній команді як при захисних стандартах, так і при атакувальних діях, і є одним з найбільших гравців, які можуть забити гол. На жаль, останнім часом Пльзень відчуває нестачу таких гравців, і лише довгов’язий нападник і півзахисник Шульц підтримує стабільну гольову фазу.

Фіорентина не запропонувала багато в першому матчі, італійський клуб домінував над м’ячем, але не створив занадто багато моментів. Ця картина добре відома з Серії А, де команда вже деякий час бореться за виживання. Барак і Ко наполегливо працюють над кожним голом. Лише зрідка команді вдається забити двічі, здебільшого все закінчується одним забитим м’ячем.

Белотті, колишній гравець національної збірної, не може набрати форму з моменту свого зимового переходу з “Роми” (один гол у чемпіонаті). Тож гольової машини від господарів не варто очікувати. У “Фіорентині” добре розуміють, що протистоятимуть тактично розвиненому супернику і будуть задоволені будь-яким результатом, який забезпечить їм підвищення в класі.

На що ставити:

Як і в першому матчі (0:0), ми не можемо очікувати більшої кількості голів у матчі, гості гратимуть від надійної оборони і будуть діяти на нерви господарям. Враховуючи гольову форму господарів в останні тижні, ми пропонуємо меншу кількість голів у матчі. Інший варіант – нічия по перерві.

Довіра:

7/10

Рекомендована букмекерська контора для цієї ставки:

WAZAMBAРобіть ставки на Wazamba зі 100% бонусом на перший депозит!
Автор UAbookmaker