Фіорентина – Дженоа: 1

UAbookmaker
14 Квітня, 2024
169 Погляди

Наші поради: Фіорентина – Дженоа: 1

15.04.2024 18:30

Поразка 0:1 від “Ювентуса” означає, що “Фіорентина” не виграє чотири матчі поспіль у Серії А (0-2-2) і перед цим туром відставала від шостого місця на сім очок. З іншого боку, “Дженоа” в минулому турі перемогла “Верону” з рахунком 2:1 і взяла три очки після чотирьох ігор поспіль.

Приїзд суперника, який поступається в класі, є ідеальним шансом для Фіорентини повернутися до переможної серії. Адже вона лише одного разу програла вдома (4-2-1) командам, які підходять до цього туру в гіршому становищі, і забила щонайменше три голи в трьох з чотирьох своїх перемог. Щоправда, востаннє це відбувалося 11 лютого, коли він розгромив тут “Фрозіноне” з рахунком 5:1.

Дванадцята “Дженоа” – типовий приклад команди, яка лише дограє сезон. Боротьба за порятунок, яка була головною метою цьогорічного новачка, відійшла на другий план, а верхня половина таблиці в останні тижні почала вислизати. Позитивною новиною для вболівальників на виїзді є те, що до складу повертається нападник Ретегі, який возз’єднався з Гудмундссоном після одноматчевої перерви.

На що ставити:

Фіорентина знаходиться в розпалі боротьби за виліт з Ліги Європи, і в її складі відбудуться деякі зміни. Але це не повинно вплинути на чітку рішучість господарів поля здобути три очки, оскільки покладатися лише на кубки, щоб потрапити в Європу, може не виправдати себе. “Фіорентина” підтвердить свої хороші результати проти слабших суперників.

Впевненість:

7/10

Рекомендована букмекерська контора для цієї ставки:

WAZAMBAРобіть ставки на Wazamba зі 100% бонусом на перший депозит!
Автор UAbookmaker