Фінляндія – Великобританія: Лехтонен Мікко гол +0,5

UAbookmaker
12 Травня, 2024
15 Погляди

Наша порада: Фінляндія – Великобританія: гол Лехтонена Мікко +0,5

12.05.2024 12:20

Фінляндія програла 0:1 Чехії у стартовому матчі чемпіонату світу з хокею після серії булітів і хотіла б підвищити свою впевненість, особливо в атакувальній ланці. Фіни, які традиційно покладаються на хорошу гру в обороні, тим не менш, мають у своїх лавах достатньо гравців, які володіють кидковими якостями, навіть серед захисників.

Йдеться, зокрема, про Мікко Лехтонена, який п’ять разів вистрілив у ворота Лукаша Достала у матчі з чеською командою, але радості від забитого м’яча так і не зазнав. Тридцятирічний фінський легіонер забивав на всіх чотирьох чемпіонатах світу, в яких брав участь, і, безумовно, не має наміру зупинятися в Празі, де він разом зі своєю командою виступатиме в групі А.

Захисник швейцарського ZSC Lions також буде прагнути поцілити у ворота Великої Британії своїми гарматними кидками від синьої лінії, адже вони провели запеклий матч проти Канади, але все ж таки програли 2:4. І якщо він буде таким же результативним, як і проти чеської команди, є велика ймовірність, що частина шайби опиниться у воротах британців.

На що ставити:

Фінляндія, після поразки від команди Чехії, прагне виправитися в наступній грі і кине на британців все, що в них є. У британців буде все, що вони можуть зібрати, включаючи захисників, налаштованих на атаку, таких як Мікко Лехтонен. Автор п’яти шайб у ворота чеської команди має чудовий шанс забити свій восьмий гол у кар’єрі на чемпіонаті світу.

Впевненість:

6/10

Рекомендована букмекерська контора для цієї ставки:

WAZAMBAРобіть ставки на Wazamba зі 100% бонусом на перший депозит!
Автор UAbookmaker