Франція – Італія: менше 2,5 голів у матчі

UAbookmaker
7 Вересня, 2024
7 Погляди

Наша порада: Франція – Італія: менше 2.5 голів у матчі

06.09.2024 20:45

Родзинкою п’ятничної програми Ліги націй є протистояння двох європейських гігантів, які не змогли перемогти на цьогорічному Євро і мають надолужити згаяне.

Франція, можливо, і пройшла до півфіналу, але її прагматичний стиль викликав критику. Французький футбол був нудним, а тренер Дідьє Дешам не зміг розкрити атакувальний потенціал своєї команди. Команда Кіліана Мбаппе забила лише один гол у шести матчах, причому один з них – з пенальті, а два – у ворота суперників.

Як би там не було, Дешам залишився біля керма і на стартові поєдинки Ліги націй викликав очікуваний склад. Шанс міг отримати вінгер мюнхенської “Баварії” Міхаель Олізе, який відзначився на Олімпіаді. Утім, напад знову буде на Мбаппе, який вперше вийде у складі збірної в якості гравця мадридського “Реалу”, де він продовжує свої невиразні виступи, починаючи з Євро.

Якщо Франція раділа виходу до півфіналу, то в Італії після виступу на чемпіонаті Європи панувало відверте розчарування. Чинні чемпіони вилетіли у восьмому раунді від Швейцарії (0:2), потрапивши туди завдяки щасливому голу з пенальті в заключному матчі групи проти Хорватії. Гра “Скуадри” була неякісною, а найкращим гравцем був воротар Доннарумма.

Команда переживає необхідну перебудову: вісім гравців вибули зі складу на Євро, тоді як інші, зокрема беттінг-віннер Тоналі, повернулися до команди після перерви.

На що ставити:

Обидві команди мають власні проблеми в атаці, і глядачі на “Принсес Парк” побачать максимум два голи.

Довіра:

7/10

Рекомендована букмекерська контора для цієї ставки:

20BETРобіть ставки на 20bet зі 100% бонусом на перший депозит!
Автор UAbookmaker