Франція – Єгипет: Результат матчу/кожна команда заб’є гол – Франція/Ні

UAbookmaker
5 Серпня, 2024
9 Погляди

Наш вибір: Франція – Єгипет: Результат матчу/кожна команда заб’є – Франція/Ні

05.08.2024 21:00

Французькі футболісти бездоганно грають на домашньому турнірі в Парижі. Вони не пропустили жодного гола в чотирьох матчах і завершили попередню групу з рахунком 7:0 проти американців, Гвінеї та Нової Зеландії, після чого в драматичному чвертьфінальному протистоянні перемогли Аргентину з рахунком 1:0.

Хоча виглядало так, що після чвертьфінального матчу французам доведеться прийняти боксерський поєдинок, це не забрало у них радості. І чіткої мети – вийти до фіналу над Єгиптом, який також не програв жодного разу на турнірі.

Єгипет вийшов до попередньої групи, зігравши внічию 0:0 з Домініканською Республікою, після чого переміг Узбекистан 1:0 та Іспанію 2:1. У чвертьфіналі єгиптяни обіграли Парагвай по пенальті, все ще поступаючись 0:1 на початку 88-ї хвилини. Однак, врешті-решт, вони зрівняли рахунок і вийшли до медального раунду.

На що ставити:

Франція поки що демонструє неймовірно надійну оборону на турнірі. Вони не забивали в чотирьох матчах і будуть покладатися на свої захисні сили проти стійкого Єгипту. Не тільки французи вийдуть до фіналу, але і Єгипет не зможе забити, тому кожна з команд не заб’є в цьому матчі.

Довіра:

6/10

Рекомендована букмекерська контора для цієї ставки:

IVIBETРобіть ставки на Ivibet зі 100% бонусом на перший депозит!!
Автор UAbookmaker