ФК “Севілья” – “Реал Сосьєдад”: результат матчу – подвійна ставка: “Севілья” програла

UAbookmaker
2 Березня, 2024
173 Погляди

Наш прогноз: ФК Севілья – Реал Сосьєдад: результат матчу – подвійна фора.

02.03.2024 14:00

У суботу “Севілья” спробує скористатися тим, що “Реал Сосьєдад” переживає свій найслабший період у сезоні. Баски несподівано вилетіли у півфіналі Копа дель Рей проти Мальорки (0:0 на виїзді, 1:2 після додаткового часу в домашньому матчі-реванші), також погано зіграли у півфіналі Ліги чемпіонів (0:2 в Парижі) і виграли лише одну з останніх п’яти ігор в Ла Лізі (1-2-2). Тиждень тому вони програли 1:3 вдома “Вільярреалу”, а у вівторок – “Мальорці” у вищезгаданому півфінальному матчі-реванші Національного кубка.

Севілья, з іншого боку, переживає доволі успішнішу частину року в контексті своїх результатів. В останньому турі вони поступилися лідеру чемпіонату мадридському “Реалу”, але на “Сантьяго Бернабеу” з різницею в один м’яч (0:1). У попередніх чотирьох матчах чемпіонату андалусійці набрали вісім очок (2-2-0).

На що ставити:

Поточна форма обох команд зрівнює шанси і навіть робить господарів поля невеликим фаворитом матчу, хоча “Севілья” лише 15-та, а гості – 7-ма в турнірній таблиці. Однак “Ерреаль” останнім часом дійсно бореться, до того ж вони розпорошують свої сили в трьох змаганнях, і це, схоже, позначається на пізніх стадіях сезону. Поразка Севільї.

Впевненість:

7/10

Рекомендована букмекерська контора для цієї ставки:

BETWINNERРобіть ставки на Betwinner зі 100% бонусом на перший депозит!
Автор UAbookmaker