Трінець – Спарта: 1

UAbookmaker
11 Квітня, 2024
172 Погляди

Наші поради: Трінець – Спарта: 1

11.04.2024 17:00

Півфінальна серія між “Трінеком” і “Спартою” виглядала як односторонній поєдинок, але вибити чинного чемпіона – справа не з легких.

“Сталевари” вже програвали 0:3 на табло, але продемонстрували неабияку психологічну стійкість і досвід, набутий за останні роки під час плей-офф, і після двох перемог поспіль знову розгортається драма. На шосту гру “Трінець” виходить у кращому настрої, ніж “Спарта”, незважаючи на те, що перебуває під загрозою вильоту. Команда на ходу і впевнена в собі після двох перемог. Команда матиме перевагу домашнього середовища, що змусить гравців знову бути надзвичайно самовідданими, в чому вони перевершать “Спарту”. Гості змушені обходитися без свого капітана Ржепіка, що помітно.

Празький клуб хотів би закінчити серію якомога швидше, тому не хоче нічого недооцінювати. Команда переїхала до Трінеца в середу літаком, щоб заощадити якомога більше енергії. Не дивно, що відбулася ротація складу, а Корженарж отримав шанс у воротах. Спарта була активнішою в більшості півфінальних матчів, але команда страждає від неточності при завершенні і великої кількості заблокованих ударів. Крім того, гравці перебувають під неприємною підозрою, що вони можуть втратити “виграну” серію, що чинить на них тиск. Минулорічний виліт від “Тршинеца”, безумовно, десь на задвірках їхньої свідомості.

На що ставити:

Після двох перемог поспіль “Тршинець” перебуває в кращому настрої, і завдяки своїй “повній самовіддачі” вони зможуть впоратися з грою номер шість вдома. Крім того, Кацетл чудово стартував, оскільки його відсоток відбитих кидків у двох перемогах склав 94%, що є абсолютною феєрією.

Довіра:

6/10

Рекомендована букмекерська контора для цієї ставки:

WAZAMBAРобіть ставки на Wazamba зі 100% бонусом на перший депозит!
Автор UAbookmaker