Тринець – Чеське Будейовіце: 1

UAbookmaker
18 Березня, 2024
180 Погляди

Наші поради: Тринець – Чеське Будейовіце: 1

18.03.2024 17:00

Хокеїсти “Тршинеца” на правильній нозі увійшли в чвертьфінальну серію плей-офф проти “Чеське Будейовіце”. Після домашньої перемоги в неділю з рахунком 2:0 вони вийшли вперед. І вони повинні збільшити цю перевагу перед виїздом на початку нового тижня.

У дебютній грі в Трініці команда чекала на гол до 44-ї хвилини, коли Ріхард Недомлел відкрив рахунок. За п’ять секунд до кінця Андрій Нестрашил додав страховий гол. Марек Мазанец записав на свій рахунок “чистий аркуш”, відбивши всі 22 удари з боку Чеських Будейовіце.

Тршинець – великий фаворит серії. Гегемон останніх сезонів прагне виграти свій п’ятий титул поспіль. Останній був виграний минулого року навіть у попередньому раунді. Цьогорічний регулярний сезон був набагато кращим для “Стілерс”, які фінішували на третьому місці. У порівнянні з “Мотором”, який посів шосте місце і зіграв у попередньому раунді внічию з “Карловими Варами”, вони заробили на 16 очок більше.

Особливо сильними сілезці були вдома, де вони були навіть другою найкращою командою у всій екстралізі. У 2024 році вони ще жодного разу не програли на затишній WERK Arena. Після стартового тріумфу над “Чеське Будейовіце” команда з Тршинеця продовжила свою домашню переможну серію до одинадцяти матчів.

На що ставити:

“Трінец” не знає поразок на своїй арені вже чверть року. Маючи перевагу в рахунку, підопічні тренера Мотака вийдуть на гру в понеділок у кращому настрої, ніж їхній суперник. Їм загрожує реальна небезпека відвезти на південь Чехії двоочкове відставання. І, власне, це нікого не здивує. Чинний чемпіон підтвердить свою якість і зробить вирішальний крок до півфіналу.

Довіра:

7/10

Рекомендована букмекерська контора для цієї ставки:

BETWINNERРобіть ставки на Betwinner зі 100% бонусом на перший депозит!
Автор UAbookmaker