Тепліце – Спарта: матч/кількість голів 2/+1,5

UAbookmaker
27 Липня, 2024
38 Погляди

Наша порада: Тепліце – Спарта: матч/кількість голів 2/+1,5

27.07.2024 17:00

Спарта має прийнятний жереб на старті нового чемпіонату, що в поєднанні з єврокубками стало чинним чемпіонам у нагоді.

На гостей чекає гра у вівторок в Ірландії проти “Шамрока” і подальший виїзд, тому стартова одинадцятка зазнає змін, як і в першій грі проти “Пардубіце” (2:1). На папері команда буде ослаблена на деяких позиціях, з іншого боку, Панак, якому потрібно грати щонайбільше одну гру на тиждень, вийде в центрі захисту. Пресіадо, трансфер якого до Туреччини або англійського “Евертона” обговорюється, також може вийти на кілька хвилин. Олатунджі та Данек, які відзначилися голами у першому турі, також можуть отримати ігровий простір в лінії нападу.

Рік тому “Спарта” втратила очки в Тепліце, але виключення Крейчі, який влітку перейшов до “Жирони”, сильно вплинуло на результат. Дисципліна стане ключем до перемоги і цього разу, оскільки якість та інтенсивність гри явно на боці чемпіона, що захищається.

“Тепліце” прикро поступився в першому турі в Градец-Кралове (0:1), і гравці можуть відчувати себе ображеними. Обидві ситуації в кінці матчу були оцінені не на їхню користь, що завжди неприємно. У будь-якому випадку, “Скларжі” мало що показали в східній Чехії, а точніше були майже беззубими в атакувальному напрямку. Відхід каноніра Філи в “Славію” дався взнаки, команда провалилася навіть при стандартах, при яких він був небезпечний в минулому.

У Тепліце очікується висока відвідуваність, як і в минулому році, коли приїжджали “Спартанці” і місткість стадіону перевищила 10 тисяч. Звичайно, грати в галасливому середовищі – це зовсім інша справа, і “Спарта” теж не буде нічого недооцінювати після кубків перед належним натовпом.

На що ставити:

Минулого року “Спарта” була однією з найкращих команд у змаганнях на чужих полях, гравці з ротації повинні бути мотивовані просити більше хвилин у чемпіонаті. Величезна різниця між двома командами вже давно полягає в продуктивності, що повинно втілитися в кінцевий результат і цього разу.

Довіра:

9/10

Рекомендована букмекерська контора для цієї ставки:

WAZAMBAРобіть ставки на Wazamba зі 100% бонусом на перший депозит!
Автор UAbookmaker