Тайсон Ферстер (PHI) +0,5 бала

UAbookmaker
2 Березня, 2024
150 Погляди

Наш вибір: Тайсон Ферстер (PHI) +0.5 бала

02.03.2024 01:07

У “Філадельфії” іноді важко сказати, яка лінія є першою і хто з гравців грає на своєму місці. Наприклад, капітан і одна з найяскравіших особистостей “Флайєрс” Шон Кутюр’є зараз грає на четвертій лінії в центрі. Після травми Тревіса Конекні довелося переставити додаткові лінії.

Але тренер Джон Торторелла діє як лакмусовий папірець. Він знає, хто грає добре, і працює на обох сторонах ковзанки. Після нещодавньої перемоги над “Тампою” з рахунком 6:2 він особливо виділив одне ім’я – Тайсона Ферстера. У свої 22 роки новачок забив шість шайб і віддав результативну передачу в останніх семи матчах.

Під час цієї серії у нього були проблеми зі здоров’ям, і він не грав 14 днів. Тим не менш, він провів на льоду 21 хвилину в матчі проти “Рейнджерс”, а через дев’ятнадцять з половиною днів проти “Піттсбурга” – дев’ятнадцять з половиною хвилин. Востаннє проти “Тампи” – менше сімнадцяти. Але в цих трьох останніх іграх він набрав 3+1, граючи на першій лінії і виходячи в першій більшості.

На що ставити:

Торторелла любить чесних гравців, а Ферстер готовий захищатися. Коефіцієнт на цього юнака пристойний, а враховуючи прихильність тренера, можна очікувати, що він знову буде багато грати.

Впевненість: 6/10

Рекомендована букмекерська контора для цієї ставки:

20BETРобіть ставки на 20bet зі 100% бонусом на перший депозит!
Автор UAbookmaker