Сун Л. – Носкова Л.: 2

UAbookmaker
24 Серпня, 2024
15 Погляди

Наші поради: Сун Л. – Носкова Л.: 2

25.08.2024 02:45

Лінда Носкова вже двічі грала у фіналах турнірів WTA. Обидва рази вона виходила на титульний матч в минулому році і в обох матчах програвала. Вона хотіла б зробити це в Монтерреї, Мексика, де чеська тенісистка показує чудові результати і не програла жодного сету на “п’ятисотметрівці”.

Носкова не грала проти слабких тенісисток. За винятком першого раунду, в якому вона зустрілася з фахівцем з парного розряду Даніліновою, вона перемогла китаянку Сюй Ван, українку Еліну Світоліну і в півфіналі 13-ту ракетку світу Емму Наварро.

У третьому фіналі своєї кар’єри вона зустрінеться з Лулу Сунь з Нової Зеландії, яку мало хто знав до Вімблдону цього року, але після сенсаційного виступу на All England Club починає показувати, що вона не є гравцем одного турніру. Перевага Сун над суперницями полягає в тому, що минулого тижня в Цинциннаті їй вдалося обіграти Носек у двох сетах. Але в порівнянні з минулим тижнем, виступи чеської тенісистки відрізняються як день і ніч.

На що ставити:

Носкова є фаворитом фіналу, і, враховуючи її виступ у Монтерреї, вона є заслуженим фаворитом. Хоча Сун не пасе задніх і показує, що її результати на Вімблдоні не були випадковістю, їй доведеться почекати на свій перший титул. Лінда Носкова вийде у фінал.

Впевненість:

7/10

Рекомендована букмекерська контора для цієї ставки:

BETWINNERРобіть ставки на Betwinner зі 100% бонусом на перший депозит!
Автор UAbookmaker