Спарта Прага – Трінец: переможець матчу до рішення / Спарта Прага

UAbookmaker
17 Вересня, 2024
3 Погляди

Наш вибір: Спарта Прага – Трінец: переможець матчу до рішення / Спарта Прага

17.09.2024 18:30

Перший тур цьогорічної Екстраліги запропонує повторення захопливого півфіналу плей-офф минулого сезону. Там гравці “Оцелару” зуміли переломити вже майже програну серію з 0:3 до 4:3, а потім піти далі і здобути ще один чемпіонський титул. Загальний баланс ігор минулого сезону є кращим для празької команди, яка виграла сім матчів і програла чотири.

Жоден з ключових гравців “Спарти” не пішов влітку, натомість з’явилися гучні імена у вигляді Томаша Гики, Домініка Машіна та результативного фінського захисника Валттері Кеміляйнена. Празька команда зазнала невдачі в двох останніх матчах Ліги чемпіонів, програвши 5:1 “Шеффілду” та 3:0 “Берліну”. У попередніх восьми передсезонних матчах підопічні Павла Гросса не втратили жодного очка. У стартовому турі “Спарта”, ймовірно, пропустить ключове тріо захисників – Кемпни, Мозіка і Немечека.

Як завжди, Трінец намагався зберегти кістяк команди. Найбільш значущою втратою став перехід Даніеля Воженілека до Швейцарії. Міхал Теплий, який не забив лише в одному з восьми передсезонних матчів, виглядає найкраще з підсилення. У своїй останній грі в суботу сілезці вдома обіграли швейцарський “Фрібур” 7:3, але суперник приїхав значно ослабленим, менш ніж у три лінії. Навіть з мінімальними змінами в складі, очевидно, що “Трінець” не збирається змінювати свій успішний стиль хокею в цьому році.

На що ставити:

Спарта матиме чудову мотивацію відплатити супернику за нещодавній виліт з плей-офф. Тршинець слабкіше стартував у змаганнях в останні два роки екстраліги. У цьому матчі ми обираємо перемогу господарів.

Впевненість:

7/10

Рекомендована букмекерська контора для цієї ставки:

22BETРобіть ставки на 22bet зі 100% бонусом на перший депозит!
Автор UAbookmaker