Спарта – Пльзень: Спарта -1,5

UAbookmaker
14 Лютого, 2024
178 Погляди

Наші поради: Спарта – Пльзень: Спарта -1.5

14.02.2024 19:00

Господарі повернулися в гру і на перше місце в регулярному чемпіонаті перед національною перервою, але після понеділкової перемоги в Пардубіце вони відстають від східних чехів на п’ять очок з додатковою грою в запасі.

“Спарта” не може дозволити собі чергових коливань, перемога над “Західною Богемією”, особливо вдома, є обов’язковою. Празький клуб зараз перебуває в гарному настрої, вигравши чотири рази поспіль, тож форма команди в порядку. Більшість гравців встигли як слід відпочити, лише Горак і Кемпни були зайняті через збірну. Але обидва – досвідчені гравці і знають, як працювати зі своїм тілом. У поточному сезоні “Спарта” тричі зустрічалася з індійцями, і щоразу це була перемога в основний час і щонайменше три м’ячі у воротах суперника. Підопічні тренера Гросса повинні бути результативними і цього разу, забивши 145 голів у 45 матчах протягом сезону, що в середньому становить три голи за гру.

Пльзень у порівнянні з ними значно відстає. Що ще гірше, шведський форвард Сьодерлунд отримав травму в понеділок і вибуде на деякий час. У той же час, шик з півночі Європи має хороші атакувальні показники, яких команді буде не вистачати. Гості перебувають на протилежному полюсі таблиці, здобувши три поразки та одну перемогу за той самий період. Більше того, “Пльзень” на виїзді значно слабший, ніж удома, і разом з “Болеславом” вони набрали найменше очок у всій лізі (16).

На що ставити:

На користь перемоги “Спарти” свідчать показники нападу та захисту, а також спільний рекорд поточного сезону, який можна покращити в межах гандикапу, “Спарта” в середу виграє з різницею більше одного м’яча, цьому часто допомагає той факт, що команда, яка програє в один м’яч (або два), часто знімає воротаря.

Довіра:

9/10

Рекомендована букмекерська контора для цієї ставки:

RABONAРобіть ставки на Rabona зі 100% бонусом на перший депозит!
Автор UAbookmaker