Славія Прага – Сен-Жілуаз: переможець Славія

UAbookmaker
6 Серпня, 2024
23 Погляди

Наші поради: Славія Прага – Сен-Жілуаз: перемогла Славія

07.08.2024 19:00

Через день після празької “Спарти” “Славія” зіграє третій тур Ліги чемпіонів і в разі виходу в плей-офф може зустрітися з Жозе Моурінью, який після завершення кар’єри в “Ромі” знайшов нову роботу в “Фенербахче”, потенційному супернику сусіян.

Славія знаменито обіграла Рому 2:0 вдома в минулому році і очікує такого ж результату в середу ввечері. Але команда не така відшліфована, як “Спарта”, яка страждає від великої кількості гравців, включаючи захисників Станека, Змрзли, Влчека. Тим не менш, вони не забивали в трьох турах чемпіонату. З обороною все гаразд, але в атаці “червоно-білі” не зовсім синхронні.

Домашня перемога 4:0 над “Ческе-Будейовіце” – це не просто перемога, “Динамо” перебуває в безладі. Як тільки “Славія” зіткнулася з організованим суперником, який вміє бігати, у них виникли проблеми із забитими м’ячами. Вони зіграли в безгольову нічию в Словацьку і виграли 1:0 в Ліберці лише завдяки безпрецедентній бомбі Діуфа, більше вони нічого не показали під керівництвом Жестеда.

Вперше після свого суперечливого трансферу з “Пльзени” Томаш Чорі вийшов у старті, але після повернення з Євро він не так добре себе почуває, як Іван Шранц, Моймір Читил чи Лукаш Провод. Трпішовський повністю ігнорує найкращого бомбардира двох останніх сезонів ліги Вацлава Юречку. Важко вгадати, хто буде грати в середині у випадку з тренером “Славії”.

“Сент-Жілуаз” боротиметься за Лігу чемпіонів після річної перерви, оскільки позаторік вилетів у 3-му попередньому раунді проти “Глазго Рейнджерс”, після домашньої перемоги 2:0, а у матчі-відповіді поступився 0:3 і зазнав великого розчарування. Тим часом вони зіграли у чвертьфіналі Ліги Європи та восьмому раунді Ліги Конференцій, тож “Славія” матиме багато роботи.

Але “Юніон” також вже спіткнувся в новому сезоні, після тріумфу в національному Суперкубку вони зіграли внічию 0:0 на полі новачка ліги “Дендера”. Вони виправили свій настрій у домашньому дебютному матчі проти “Беершота”, але навіть після перемоги з рахунком 3:1 новий тренер Себастьєн Поконолі не був повністю задоволений. Після домінуючого першого тайму (2:0) команда сповільнила темп у другому таймі і, здавалося, вичерпала свій запал.

У будь-якому випадку, Поконолі доведеться обійтися без двох найкращих бомбардирів минулого сезону – алжирця Мохамеда Амура, який перейшов до німецького “Вольфсбурга”, та шведського легіонера Густава Нільссона, який приєднався до чемпіонського “Брюгге”. Його турбує відсутність у захисті, де не вистачає пари надійних англійських стоперів – Росса Сайкса та Крістіана Берджесса.

На що ставити:

Славія сильна в єврокубках в Едемі і перемагала кращих суперників, ніж Сен-Жілуаз, які не кусаються так, як вони роблять це вдома. Навіть якщо вони не в найкращій формі, вони створять принаймні один м’яч переваги перед матчем-реваншем.

Довіра:

7/10

Рекомендована букмекерська контора для цієї ставки:

20BETРобіть ставки на 20bet зі 100% бонусом на перший депозит!
Автор UAbookmaker