Славія – Мілан: господарі поля – 10

UAbookmaker
14 Березня, 2024
177 Погляди

Наші поради: Славія – Мілан: жодної домашньої поразки – 10

14.03.2024 18:45

Празька “Славія” тиждень тому програла на “Сан-Сіро” 2:4 і має багато надолужувати згаяне в матчі-реванші. Втім, представник Кубка Чехії не дрімає, адже на результат суттєво вплинула червона картка Діуфа.

У будь-якому випадку, вони впевнено виходять на матч-реванш, а за підтримки переповненої FORTUNA:ARENA не позбавлені шансів на цікавий результат. У поточному сезоні “Славія” вже перемагала вдома “Рому”, а також інші імениті команди в минулому. Команда має і досвід, і менталітет переможця, що вкрай важливо, особливо в битвах з європейськими гігантами.

Тренер Трпішовський пощадив деяких гравців (Голеш, Дудера) проти “Тепліце” на вихідних, на чолі з каноніром Читілом, який вийде на гру. Велику надію викликає виступ вилікуваного Юрасека, який забив два м’ячі в чемпіонаті. У будь-якому випадку, “Славія” спробує зіграти під тиском перед своїми вболівальниками, і, як завжди, вдома вони покажуть важку гру, в якій повинні перевершити своїх опонентів. Команда також повинна вміти забивати голи, час забитого м’яча потім суттєво вплине на весь матч і кінцевий результат.

У будь-якому випадку, “Мілан” вийде на матч-реванш у повному складі. Леао та Флоренці відпочили, вони не грали на вихідних через перебір карток, Жиру вийшов лише на заміну. У будь-якому випадку, гра “Славії” привернула увагу італійської збірної, і домашня команда не буде недооцінена. Гості покладатимуться на стандарти та удари здалеку, ту саму зброю, що й у першому матчі. Крім того, “Мілан” – команда, яка вміє захищатися, тому вони можуть трохи відійти назад і розраховувати на прориви. “Россонері” не обов’язково потрібно перемагати, головне – відірватися від зони вильоту.

На що ставити:

Славія вже давно дуже сильна вдома, поразки в Едемі можна перерахувати на пальцях однієї руки за останні кілька років. За підтримки вболівальників і з хорошою грою вони можуть зрівнятися з “Міланом”, тому поразка пражан не є чимось нереальним. Забити може Читил. Матч доступний на BetBuilder.

Впевненість:

6/10

Рекомендована букмекерська контора для цієї ставки:

BETWINNERРобіть ставки на Betwinner зі 100% бонусом на перший депозит!
Автор UAbookmaker