Сент-Луїс-Міннесота: 2

UAbookmaker
2 Березня, 2024
177 Погляди

Наш вибір: Сент-Луїс-Міннесота: 2

2.3.2024

Минулого разу “Міннесота” показала абсолютно ганебний виступ. Це команда, яка з великими труднощами виривається зі спаду. У них була серія, коли вони виграли десять з чотирнадцяти ігор. Вони були на відстані удару від плей-офф. А потім “Нешвілл” розгромив їх з рахунком 1:6.

Неважливо, що “Предаторз” зараз грають чудово, вони виграли останні сім матчів. Міннесота бореться з ними за останнє місце в плей-офф. Якби вони виграли, то були б на відстані двох очок від них. Цього не сталося, тому що “Вайлд” показали абсолютно похмуру гру. Незрозуміло, коли це була гра року. У них були досить довгі командні дебати. Залишилося кілька днів до дедлайну, і в наступні п’ять днів вони повинні переконати генерального менеджера Білла Герін не продавати, а купувати.

Сьогодні вони грають у Сент-Луїсі, який вони обіграли тричі поспіль. Вони повинні бути впевнені в собі. І вони повинні проявити характер і оговтатися після трагічної поразки.

На що ставити:

Дикі відходять від своєї найгіршої поразки в сезоні. Зазвичай це відкриває очі. Сьогодні вони повинні перемогти дуже посередній “Сент-Луїс”.

Довіра: 7/10

Рекомендована букмекерська контора для цієї ставки:

22BETРобіть ставки на 22bet зі 100% бонусом на перший депозит!
Автор UAbookmaker