Сент-Луїс-Колорадо: 2

UAbookmaker
19 Березня, 2024
167 Погляди

Наш вибір: Сент-Луїс – Колорадо: 2

20.03.2024 01:07

Сент-Луїс, можливо, і виграв свої останні чотири матчі, але всі вони мали спільний знаменник. Воротарі. Джордан Біннінгтон і Джоел Хофер були абсолютно фантастичними, і такі сильні команди, як Бостон, Міннесота і Лос-Анджелес, вибили їм зуби. Ця серія збільшила шанси команди, яка все ще має багато іржавих деталей під капотом.

За останні чотири гри “Блюз” мають рейтинг Корсі 44%, а співвідношення небезпечних кидків по воротах – 42%. Нагадаємо, що все, що нижче 45 відсотків, є ознакою того, що команда була під надзвичайним вогнем і просто стала гіршою. Сьогоднішній суперник, “Колорадо”, який виграв свої останні шість ігор, має обидва показники вище 60 відсотків, порогу абсолютного домінування.

Він також має кращі приховані цифри в очікуваних голах і загальному відсотку влучань (які є взаємопов’язаними параметрами). Колорадо також не пропустив жодної шайби у свої останні чотири гри, а його зіркову силу не можна ігнорувати. Натан Маккіннон та Мікко Рантанен мають однакові показники “3+8” в останніх п’яти матчах, а захисник Кейл Макар також набрав вісім очок.

На що ставити:

Навіть чудового голкіпера “Блюз” буде недостатньо для такої машини, як “Колорадо”. До складу “Лавин” вже повернувся Валерій Нічушкін, а з приходом Кейсі Міттельштадта вони посилили другу лінію. Ця команда набирає форму для плей-офф і наразі її не зупинити.

Довіра: 7/10

Рекомендована букмекерська контора для цієї ставки:

20BETРобіть ставки на 20bet зі 100% бонусом на перший депозит!
Автор UAbookmaker