Сельта Віго – Валенсія: 0

UAbookmaker
23 Серпня, 2024
13 Погляди

Наші поради: Сельта Віго – Валенсія: 0

23.08.2024 19:00

Стартовий тур Ла Ліги подарував шість нічиїх, залишивши лише чотири триочкові команди у верхній частині таблиці. Однією з них є “Сельта”, яка в пролозі чемпіонату взяла гору над “Алавесом” (2:1) завдяки ривку в другому таймі (66-та та 84-та хвилини). Переможний гол забив ікона галісійського футболу Яго Аспас, який розпочинає свій десятий сезон у Віго. Волею долі “Сельта” може розпочати новий сезон з двох домашніх матчів поспіль, тож підопічні тренера Клаудіо Хіральдеса можуть спробувати підтвердити свою триочкову перемогу з першого туру перед власними вболівальниками.

З іншого боку, протистоятиме “Валенсія”, яка хотіла б стерти нуль на своєму рахунку очок. У першому турі вони програли “Барселоні” (1:2), яка йшла на другому місці, хоча вели в рахунку проти фаворитів. Тренер Бараха робить хорошу службу на “Местальї” – у своєму першому (неповному) сезоні він привів “кажанів” до порятунку, а в останньому вже записав на свій рахунок дев’яте місце. Валенсія хотіла б опинитися у верхній половині таблиці, а в ідеалі – десь серед претендентів на кубок у цьому сезоні.

На що ставити:

Минулого разу обидва матчі завершилися внічию. Не буде великою несподіванкою і зараз. Господарі, безумовно, натхнені успіхом у першому турі, але Валенсія непогано виглядала проти Барселони і зробить все можливе, щоб не опуститися до нуля після двох турів у Віго. Нічия – це також подвійний шанс.

Впевненість:

7/10

Рекомендована букмекерська контора для цієї ставки:

RABONAРобіть ставки на Rabona зі 100% бонусом на перший депозит!
Автор UAbookmaker