Світоліна Е. – Плішкова Ка.: перемога Світоліної/більше 18,5 геймів у матчі

UAbookmaker
27 Травня, 2024
16 Погляди

Наш вибір: Світоліна Е. – Плішкова Кароліна: перемога Світоліної/більше 18.5 геймів у матчі

27.05.2024 16:15

Мрія Кароліни Плішкової про турнір Великого шолома потроху згасає, особливо на Ролан Гаррос її шанси практично дорівнюють нулю.

У 2017 році вона грала у півфіналі Відкритого чемпіонату Франції, але це був виняток, після чого вона лише двічі пробивалася до 3-го кола, а в інших дев’яти турнірах вилітала найпізніше у 2-му раунді. Цього року її очікування мінімальні, і не лише через суворе жеребкування. Її героїчна лютнева серія з одинадцяти перемог, увінчана тріумфом на турнірі в Клужі, була перервана травмою щиколотки, яка завадила їй грати. Після повернення вона має пасивний рекорд 1-3, вигравши лише один з трьох поєдинків на ґрунті проти росіянки Кудермєтьєвої.

З чеських тенісисток їй тоді дістався найскладніший жереб у першому колі Ролан Гаррос у вигляді 15-ї ракетки турніру Олени Світоліної. Українка ще жодного разу не програла свій перший матч в Парижі, чотири рази дійшовши до чвертьфіналу, в тому числі і в минулому році. Але справа в тому, що вона теж не в сліпучій формі, на генеральній репетиції Відкритого чемпіонату Франції вона програла у другому колі в Старсбурзі в трьох сетах господині кортів Буреловій, з якою Плішкова також вилетіла в трьох сетах раундом раніше.

На що ставити:

У Кароліни трохи краща статистика (5-4), але попередні чотири матчі виграла українка, що не зовсім актуально, оскільки останній матч був п’ять років тому. Плішкова вміє кусатися, вона не віддасть матч просто так, але Світоліна порадіє в кінці і матч дійде до 20 геймів в цілому.

Впевненість:

7/10

Рекомендована букмекерська контора для цієї ставки:

IVIBETРобіть ставки на Ivibet зі 100% бонусом на перший депозит!!
Автор UAbookmaker