Свєтек І. – Плішкова Ка.: понад 17,5 партій

UAbookmaker
16 Лютого, 2024
174 Погляди

Наші поради: Св’ятек І. – Плішкова Ка.: понад 17,5 партій

16.02.2024 16:15

Кароліну Плішкову останніми днями прикрашає велика впевненість у собі. Завдяки цьому вона виграла вісім матчів за вісім днів, до того ж здійснила довгий нічний переліт з Клужа, Румунія, до Дохи, Катар, з пересадкою в Стамбулі в неділю ввечері. Хоча вона виграла свій 17-й титул в кар’єрі в Румунії, вона вже дійшла до півфіналу в Досі, перевернувши два матчі, вигравши три трисетові битви і перемігши Наомі Осаку на двох тай-брейках у четвер.

Вона поступалася японці в обох сетах, але знову показала чудову боротьбу, щоб компенсувати втрати на брейках, і, нарешті, менш ніж за дві години пробилася до першої четвірки, де вже причаїлася перша ракетка світу Іга Свєтек.

Польська тенісистка перебуває у чудовій формі в Досі, вигравши всі три свої матчі у двох сетах, і навіть подарувала Вікторії Азаренко канарку у чвертьфіналі. Але навіть Швятек показала цього року, що вона точно не є непереможною, поступившись у третьому колі Лінді Носковій на Відкритому чемпіонаті Австралії.

Хоча Плішкова поки що програла всі чотири свої матчі проти полячки, вона гідно виступила проти першої ракетки світу в минулому році. Вона навіть взяла у неї сет у Штутгарті та програла 6:7, 2:6 на бетоні в Монреалі. Враховуючи форму чешки, це може бути не той розгром, який Швяткова завдавала своїм опоненткам у Досі.

На що ставити:

Плішкова перебуває у своїй найкращій формі за останні роки після турніру в Клужі. Це відображається в її впевненості та результативності. Вона більш мобільна на корті, не боїться виходити до сітки і вміє працювати над своєю подачею у ключові моменти, що було її головною зброєю протягом всієї кар’єри. Вона, ймовірно, знову програє Світек, але вона може зіграти важливу роль у тому, щоб це не було зроблено за годину. Буде зіграно щонайменше 18 геймів.

Впевненість:

8/10

Рекомендована букмекерська контора для цієї ставки:

20BETРобіть ставки на 20bet зі 100% бонусом на перший депозит!
Автор UAbookmaker