Сафіуллін Р. – Мунар Ж.: 2

UAbookmaker
8 Квітня, 2024
174 Погляди

Наші поради: Сафіуллін Р. – Мунар Ж.: 2

08.04.2024 13:40

Іспанець Хауме Мунар вилетів з турніру в Марракеші у восьмому раунді, але не пошкодував сил і поїхав до Монте-Карло, де цими вихідними подолав два раунди кваліфікації і тепер зіграє в основній сітці інавгураційного Мастерсу на глині. Іспанський гравець вже завершив тур південноамериканських турнірів на глині в лютому і дійшов до чвертьфіналів у Кордові та Сантьяго. Його форма на цеглі та гравії в цьому сезоні була більш ніж пристойною.

У стартовому раунді в Монте-Карло Мунар зіграє з Романом Сафіулліним, про якого можна сказати багато чого, але точно не те, що він шукає турніри на ґрунті. Він грає на цьому покритті більше з примусу, то з кращими, то з гіршими результатами.

Сафіуллін в першу чергу грає на бетоні і більше шукає турніри на харді. Це буде його головною слабкістю в матчі проти Мунара в понеділок. А оскільки цього року він не дуже добре виступає на своєму улюбленому покритті і перебуває в поганій формі (з півфіналу в Брісбені він виграв лише два матчі і програв сім), то перспективи у нього не найкращі.

На що ставити:

Іспанець Мунар – гравець ґрунтових кортів, що він довів, виступаючи на європейських турнірах у закритих приміщеннях, а не заощаджуючи гроші на далекі перельоти, тому він маятниково обертався навколо подій у Південній Америці. Сафіуллін, який перебуває в поганій формі, не складе йому конкуренції в стартовому раунді в Монте-Карло. Можливо, доцільно було б встановити нижчий гандикап.

Впевненість:

8/10

Рекомендована букмекерська контора для цієї ставки:

RABONAРобіть ставки на Rabona зі 100% бонусом на перший депозит!
Автор UAbookmaker