Саутгемптон – Манчестер Юнайтед: 2

UAbookmaker
13 Вересня, 2024
6 Погляди

Наші поради: Саутгемптон – Манчестер Юнайтед: 2

14.09.2024 13:30

Новачок “Саутгемптона” поки що не надто вдало розпочав новий сезон Прем’єр-ліги, в якому вони програли всі три свої матчі. У Манчестері також далеко не все гаразд, адже “Юнайтед” минулого туру програв “Ліверпулю” 0:3 і має лише три очки після трьох турів.

Саутгемптон нарешті забив минулого разу після двох близьких поразок 0:1, але, на жаль, це не принесло їм очок, оскільки вони програли 1:3 у Брентфорді. Погані старти серед еліти не є чимось новим для “Святих”, оскільки тепер вони можуть стати першою командою, яка програє стартові чотири матчі нового сезону втретє в своїй історії (1998/99 та 2012/13). Зважаючи на ім’я їхнього наступного суперника, це не є чимось неймовірним.

Важко уявити собі гірший спосіб завершити перший тур чемпіонату перед національною перервою – домашня поразка від “Ліверпуля” з рахунком 0:3 боляче вдарила по вболівальниках “Юнайтед”. Після гри почалися традиційні спекуляції щодо майбутнього тренера тен Хага, але керівництво “червоних дияволів” запевнило, що йому все ще повністю довіряє. Потім був розчаровуючий виступ новачка Зіркзі, який просто впав у боротьбі з півзахисником Арне Слотою.

На що ставити:

Обидві команди поки що не надто відрізняються одна від одної за статистичними показниками: “Саутгемптон” забив один гол у чемпіонаті, “Юнайтед” – двічі. За ударами в площину воріт різниці немає (11:12), але “Юнайтед” має три очки, оскільки вольовим зусиллям виштовхнув “Фулхем” у першому турі. А на “Сент-Мері” різницю може скласти досвід, адже господарі ще не до кінця освоїлися в Прем’єр-лізі.

Довіра:

7/10

Рекомендована букмекерська контора для цієї ставки:

20BETРобіть ставки на 20bet зі 100% бонусом на перший депозит!
Автор UAbookmaker