Сан-Хосе: фора +2

UAbookmaker
14 Березня, 2024
178 Погляди

Наш вибір: Сан-Хосе: фора +2

15.03.2024 00:07

Сан-Хосе – уособлення нещастя в цьому сезоні, маючи лише 39 очок, вони наразі є найгіршою командою в НХЛ. Але час від часу їм вдається здобути пристойний результат, бо суперник їх просто недооцінює. Востаннє вони програли у Філадельфії з різницею в одну шайбу 2:3, а перед тим виграли в Оттаві 2:1. Сьогодні вони протистоятимуть команді, яка перебуває в безладі.

Тим часом, капітану Сідні Кросбі важко змиритися з тим, що команда обміняла його крайнього нападника і доброго друга Джейка Гентцеля під час нещодавнього трансферу. За 18 років своєї кар’єри в НХЛ він звик до того, що “Пінгвіни” роблять кроки до плей-офф, рухаються вперед, мають менталітет переможця. Цього року вони вперше продалися, і для ікони клубу це те, з чим він не може змиритися. Як і решта команди, яка є його відображенням у дзеркалі. Піттсбург програв свої останні 4 матчі з загальним рахунком 2-17. Це нереальна і сумна історія.

Правда, вони можуть просто наздогнати таку команду, як Сан-Хосе. Але у “Акул” є кілька речей, які роблять це більш проблематичним. По-перше, у них повним ходом йде гра в більшості. В останніх чотирьох іграх вони реалізували сім з семи своїх можливостей. Вони також мають 12-відсотковий показник успішності кидків, що є п’ятим найкращим показником у березні. Піттсбург посідає останнє місце з показником 3,5%.

На що ставити:

Ми не говоримо, що “Акули” повинні перемогти, хоча навіть це цілком реально в ситуації Піттсбурга. Але для господарів сьогодні не буде легкої прогулянки, тому “Сан-Хосе” може здобути результат, який не буде соромом. Фора в два м’ячі плюс фора безпечна і все ще на хорошому рівні.

Впевненість: 7/10

Рекомендована букмекерська контора для цієї ставки:

IVIBETРобіть ставки на Ivibet зі 100% бонусом на перший депозит!!
Автор UAbookmaker