Сан-Хосе – Нью-Йорк Айлендерс: 2

UAbookmaker
8 Березня, 2024
176 Погляди

Наш вибір: Сан-Хосе – Нью-Йорк Айлендерс: 2

08.03.2024 04:37

20 січня до “Айлендерс” приєднався новий тренер Патрік Рой, і справи помітно покращилися. Основна критика попереднього тренера Лейна Ламберта стосувалася поганої гри в обороні. При ньому очікуваний показник забитих шайб у грі п’ять на п’ять становив 2,82, а показник в меншості був трагічним. Кількість кидків по воротах регулярно перевищувала 35, і якби не чудова гра воротарів, “Айлендерс” опинилися б у нижній частині таблиці.

Під керівництвом Роя шорт-енд покращився лише незначно (з 24-го до 18-го), але при грі п’ять на п’ять справи покращилися настільки, що “Айлендерс” пропускають лише 2,1 очікуваної шайби за гру, що є найкращим показником в НХЛ. Зараз вони також чудово грають у передній лінії. Вони забили 17 шайб в останніх чотирьох матчах, в середньому по 4,25 за гру. Це відрізок останніх десяти днів, коли вони є третьою найкращою атакуючою командою після “Нешвілла” і “Колорадо”.

Справа не стільки в хорошій грі в більшості чи домінуванні у кидках, скільки в ефективності. У цих 4 іграх вони в середньому зробили 28 кидків по воротах, що більше схоже на середній показник ліги. Але вони фантастично захищаються, де пропускають в середньому лише 25 кидків, і тут це третій найкращий показник. Сьогодні вони грають на полі слабкого Сан-Хосе, який забиває один гол за іншим, але пропускає ще частіше. За останні десять днів “Акули” мають дефіцит кидків 23:37, що є найгіршим показником в НХЛ.

На що ставити:

“Акули” грають у хокей і мають жахливі дірки в обороні. Останній раз, коли вони грали на результат, який давав надію, як проти Далласа, це тому, що суперник їх недооцінював. Але вони борються з організованими командами, а “Айлендерс” зараз грають дуже добре і систематично. Квиток – чиста двійка.

Довіра:

8/10

Рекомендована букмекерська контора для цієї ставки:

1XBETРобіть ставки на 1xbet зі 100% бонусом на перший депозит!
Автор UAbookmaker